Bilen Birinden Acil Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tolgahan1701 tarafından 6 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar Ben oyuna başlayalı çok olmadı Leonovu nasısl fullerım nasıl bir plan izlerim ? biraz araştırdım ama iyi bir konu bulamadım
    Gemimim özellikleri 3 tane lf3 3tane lf2 4 tane flax dıroıt 6 seviye Biraz hız 40binde kalkan var ekstralar tam sizce nasıl kasılabilir leonovu fulleyebilirim credist uridıum felan önemli değil
    Bu ara tr1 de oynuyorum lütfen güzel bir rehber önerirsiniz

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Leonov eski ahritada avantajlı bir gemidir. Düşük lazer maliyeti ile yüksek atış, iki kat roket hasarı gibi. her ekstiğiniz size kar sağlayacaktır. Grup oalrak sibelon kesebilir. Seri ve tektabanca olmak isterseniz mordon saimon boss mordon boss saimon kesmek için 1*3te takılabilirsiniz. Tüm bunların yanında skylabdan taş göndererek hammadde satışından kar elde edebilirsiniz.

Keyifli Forumlar

3. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

4 lf3 al gemiyi tamamla gemideki silahlar 2 katı vuruyor.Sonra kendine bir iris al ve onunda içlerini doldurmaya başla doldurdukça birer iris daha ve sonra gene lf3 bu yolu izlersen senin yararına olur.

4. ilk önce lf-3 leri fulle bence daha rahat kasabilirsin bunun için skylabdan taş gönderebilirsin yada benim ilk başlarda yaptığım gibi akla karayı seçip sürekli kutu topla x-2 de :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.