Bilgi Paylaşımı

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Mr.User tarafından 29 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yayınladıkları bilgilere göre Kime daha çok güveniyorsunuz?

1. Almanya Teknik ekibe.

oy sayısı 4
    40,0%
  2. Türkiye Darkorbit Takımına

oy sayısı 1
    10,0%
  3. N/A

oy sayısı 5
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zan-zun

Zan-zun User

yokarda yazdim forum adminleri elinden gelen neyse yardimci oluyorlar bu bir gercek suan da forum adminleri gis kurali neyse yapiyorlar onlara kizmaya hakkiniz yok

ama yokarda arkadas yazmis gercekden oyun son gunlerini yasiyor buda bir gercek neden derseniz eger oyun sahipleri oyunun gelecegine dusunse botlar vs bug yapanlara agir cezalar verir suan ne yapiliyor gittigi yere kadar ne gelirse gelsin dusuncesi var bu yuzden isteigi kadar yeni server acsin botlar oldugu surece oyunda ilerleme olmaz ben almanyada yasiyorum orda oynadim suan oynamiyorum ana ekrani acmiyorum inanin oyunun son demleri diye bilirim suan darkobrit oyuncu kazanmiyor botcu kazaniyor normal oynayan kalmadi savaslar yok suan tr1 tr5 de kac klan oyun giremiyor tsler yarisi bos o yuzden bence N/A

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle cezalı durumda yan hesap kullanarak Forum Kanalına girdiğinizden dolayı Forum Hesabınıza cezai işlem uygulanmıştır. Yan hesabınızda birden fazla itham cezası olduğundan dolayı cezanız uygundur. Uygulanan ceza işlemi 2 hafta olarak güncellenecektir.
    Konu başlığınız tarafımca güncellenmiştir.
    Anket içeriği moderatör arkadaşımızın belirttiği gibi uygunsuzdur. Paylaşılan bilgiler Merkez Ekip tarafından temin edilmektedir. Paylaşılması istenilmeyen içerikleri veya duyuruları sözleşmeler gereğince paylaşmamaktayız.
    Bir itham içeriği daha.. Siz neden belirttiğimiz konuma başvuru yapmıyorsunuz?
    Birkaç oyuncunun itham içeriği belirteceğini bizlerde biliyoruz. Aslı kanıtlanmadığı sürece görev sisteminde sorun bulunmamaktadır. Moderatörler hakkında ki şikayetleriniz Support Kanalımıza iletebilirsiniz.
    Evet sizi kimse zorla oynatmıyor bu doğru ve açıklayıcı bir durum. Ancak oyuncuları neden ceza ile kışkırtalım? Sebep sonuç ilişkisi kurmaya çalışınız. Suçluysanız cezası vardır bunu çekersiniz.
    Buradan sonrasına emekli BA'mız gereken cevabı vermiştir. Kendisine teşekkür ederim.
    Bu çok göreceli bir durum :D .
    Zaten "torpil" beyanında bulunan bir oyuncuya açıklama yapmak ne haddimize :D . Sistemsel durum bilgisine sahip olmanız gerekiyor :) .
    7/24 konulara cevap veremiyoruz bizim de hayat koşuşturmamız var ne yazık ki. Kaldı ki yeni stajer moderatörler aldığımızdan dolayı eğitimlerinde bu konular yardımcı oluyor :) .
    12 Aralık
    Yapılan yorum vs. fark etmemektedir. Belirli süre boyunca belirli kriterleri karşılamayan konular kilitlenerek arşivlenmektedir.
    Raporlama sistemlerindeki değişiklikler bu süreçte etkili olmuştur.
    Provokasyon yasaktır. Lütfen tekrarlamayınız.
    Üslup bozukluğu/Hakaretten kaçınınız.
    Kesin bilgi olmadığından sansürleme işlemi gerçekleşmiştir.

Konu tartışma ortamı yaratdığından dolayı kilitlenmesi uygundur. Morderatörler hakkında şikayeti olan bunu Support Takımına belirtmekte özgürdür. Takımda rütbesel geçişlerde Torpil bulunmamaktadır. Zaten konuda cevap verilmesi gereken pek bir şeyde kalmamıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.