Bilgi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Rainshy tarafından 8 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Rainshy

Rainshy User

Merhaba, arkadaşlar oyuna başlayalı 2 gün oldu ve pek bilgim yok Eic diye tıkladım ve girdim transfer olabiliyor mu?, Vru'ya geçme imkanım olabilir mi?
    Ve bir sorum daha bi konu açmışken 2 soru sorayım;
    Arkadaşlar,global'da gördüm ismimizi değiştirebiliyomuyuz?

2. ___GiRdAp

___GiRdAp User

var 5.000 u ile klan sayfasından şirketi seçerek

3. Rainshy

Rainshy User

5.000U, Peki Credits ile alabilme imkanım yokmu?

4. TheMaster

TheMaster User

Şirket değiştirmek için 5.000 uridium gerekir ve değiştirince Şeref puanlarınızın %50 sini kaybedersiniz.
    Nickinizi değiştirmek için
    Oyundaki adınızı, pilot profilinizi açarak en üstte bulunan isim değiştirme bölümünden değiştirip kaydede bilirsiniz

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Hayır , Mümkün değildir.

Sadece Uridium ile geçiş yapılabilmektedir.

Ayrıca Mevcut Şeref Puanınız , Şirket değiştirdikten sonra yarı yarıya azalır.

Buda rütbe puanınıza yansır.

İkinci olarak , Kullanıcı Adınızı değiştiremezsiniz , Ancak gemi adını değiştirmek mümkündür.

Ana sayfada Pilot Profiline tıklayarak , Alt kısımdan Profili Düzenle seçeneğine tıklayın.

Çıkan sayfada en üst kısımdan gemi adınızı değiştirebilirsiniz.

Bir kez değiştirdiğinizde , yeniden değiştirebilmeniz için 48 saat geçmesi gerekmektedir.

Ek olarak eğer forumda yeni iseniz ; Açıklamalar/Sözlük kısmına göz atınız.

Keyifli Forumlar

6. arkadaşım tr1 de oynuyorsan bence şirket değiştirme şimdilik öncelikle paladium toplayarak ve kapı yaparak kendini geliştir gemin belirli bir seviyeye çıktığında istersen şirket değiştirirsin iyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.