Bilgili Arkadaşlar Bakabilir mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _NiK£_ tarafından 24 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _NiK£_

_NiK£_ User

Arkadaşlar oyuna yenı başladım daha 1 saat civarı oldu tr6 da mmo olarak başladım ama herkes farklı bırşey söylüyor o yüzden konu açmaya karar verdim.
    1- Arkadaşlar 35 tl lik yeni başlayan paketinden almalı mıyım ?
    2- Düzgünce oynabileceğim iyi klanların bulunduğun rahatça kasabileceğim sever ve şirket hangisi ?
    3- paket fln alma derseniz nasıl bir gelişme yapmalıyım neler yapmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim.

Arkadaşlar bu konular hakkında yardımlarınızı rica ediyorum şimdiden teşekkürler.

2. gerçekten raat kasılabileceğin bi server iskandinavya 2 serveri :)
    35lik paketi alırsan karına çünkü o paketi alıp başlarsan direkt tallon kesmeye başlarsın :)
    paket alma ve gel iskandinavya 2 serverine gör bak 2 ayda nasıl fulleniyon :)

pazar fiyatları
    iris 10m
    lf3 10-15m civarı

gece takılırsan fiyatlar yarıya iniyor :)

bu arada aegis 280m civarı
    tasarımlar 600m ve üzeri

tertemiz server pala desen kimsecikler yok ve gelirsen VRU ya gel sıralama oyuncuları hep vruda ve kasılacak adm bulabilirsin vru daha kalabalık...

3. Merhaba ,

1- Eğer oynadığınız server'da kasmak , kredi biriktirmek ve kredi ile açık arttırmadan LF-3 , B0-2 , hız ve iris gibi malzemeleri almak çok zor değilse bence almaya gerek yok. Fakat eğer zorlanıyorum derseniz alınabilir.
    2- Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar server tavsiyesinde bulunabilir.
    3- İlk olarak açık arttırmadan kredi teklifi ile Leonov alın. İlk başlardaki x-3 ve x-4 haritalarında kasabilirsiniz. Zamanla LF-3 ve B0-2 gibi eksiklerinizi açık attırmadan kredi ile tamamlamaya çalışabilirsiniz.

Diğer üyelerimizin önerilerini bekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. _NiK£_

_NiK£_ User

İleride çok yalnız kalırım diye düşünüyorum tek başıma oynamaak istemiyorum yardım edebılecek varsa neden olmasın denenebılır

peki tr serverlerından hangisini önerirsiniz hem klanları bakımından hemde pazar payı bakımından

5. yazın baya kalabalık ayrıca ilişki kurmana bağlı :)
    rahat kasılacan ama.
    ben 1 yılda full + full + fulbuçuk oldm :)

6. _NiK£_

_NiK£_ User

gelırsem yardımda bulunur musunuz acaba yönlendirme konusunda *

7. Merhaba ,

Bu konuna net bir şey yazamayacağım çünkü her server durumu hakkında net bilgim yok. Fakat üyelerimiz bilgisi olduğu yada oynadığı server'a göre yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

8. tabi canım neden olmasın belli bi miktar yardımcı olurum :) şuan yeni başlayan çok kişi var zaten burda sende gel yardımcı olurum ama 3-7 ye gelinceye kdr teksin :) arada görevlerin için yardıma gelirim eski haritaya

9. _NiK£_

_NiK£_ User

bir farkı oluyor mu üstat türk serverlarıyla

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.