Bilgisayar alıcam yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HONDA-S2000 tarafından 22 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

böyle birşey topladım 3000 tl kadar lımıtım var yardımcı olurmusnuz görüşlerinizi beklıyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ocak 2016
  2. Merhaba ,

İlk olarak konuyu uygun bölüme açmaya dikkat ediniz. Uygun bölüme taşınmıştır.

Konuya gelirsek uzun zamandır PC parçaları v.b. şeyleri takip etmedim. Fakat harddisk olarak bana kalırsa Seagate almayın. Gerçi daha iyi anlayanlar yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

3. teşekkür edıyorum başkalarınında görüşlerini almak isterım bakalım onlar ne dıyecek ona göre değiştirirm

4. Merhaba ,

Rica ederim elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. :)

İyi forumlar.

5. B chipsetli anakartlar oyuncular üçin pek kullanışlı değil.Onun yerine Z chipsetinden bir kademe düşük olan H chipsetli anakartlara bakmanı öneririm.Zaten işlemci (1150) ve anakart (1151) uyumsuz.Anakartı , beraberinde RAM'leride değiştirmen gerekiyor.

Harddiski WD 1TB Green EZRX modelini öneririm.Blue'da yaşanan sorunları bunda görmezsiniz en azından..

SSD benimkiyle aynısı :) gayet memnunum.

6. bana kalırsa bir süre ssd'siz kullan, sonrasında para biriktirince ssd eklersin. Bu sebeple iki ayrı toplama yaptım, belki daha cazip gelir.
    İlk olarak SSD'siz olup ekran kartı daha uçuk bir kasa (biraz bütçeyi aştı)
    Bu ise alternatif, illa ki SSD olsun dersen
    iki sistemde de 8 gb ram var yani yine paran çıkışınca yanına bir kardeş daha eklersin, ddr4 e gerçekten gerek var mı onu da bilmiyorum açıkcası, ama birinin yapısı değişince hepsinin ki değiştiğinden yeni nesil olarak böyle bir kasa alınabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.