Destek Bilgisayar Hızlandırmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -ɔαяκɢυαяɔıαп- tarafından 14 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yine ne yaptın :D

2. Ya profilime gel konu dağılmasın.

3. Hakan kısa süre oturacağından (belirtmiş) pek sorun olmaz.

Benim çürük bilgisayarım zaten 15-20 saat açık kalıyordu sağlam olduğu zamanlar.

Sıradan bir fan , yanınada bir adet sağlam fan..Eski fanı çıkartıp yenisine monte edebilir.

AMD kullandım ve çok ağır işler yaptığımda ciddi derecede ısınıyordu.Ama bu fiyata sağlam PC toplanacağından performansın zorlanacağını söyleyemem , zorlanmadıkça da ısı çok ciddiye alınacak kadar olmayacak.Darkorbiti kasmadan oynamak istiyorum diyor.Bu fiyata rahat bence..Ben ekran kartsız kasmadan oynarken bu fiyata OverClocklu bir AMD sistem de kasmaz.Dediğim gibi bir sağlam fan yeterli , diğer kasadakini de söküp fan ekleyebilir yenisine..

PC başında fazla zaman geçirmediğini belirtmiş.Bu fiyat değerinde bir sistemin 3-4 saat (kesintisiz) kasması mümkün görünmüyor.

Ha belli kasmalar elbet olacak e malum BUGORBİT.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.