Bilgisayar - Oyun uyumu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BonusRasta tarafından 26 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BonusRasta

BonusRasta User

Bilgisayarım Asus Eee Pc 1005p netbook
    Atom N450 işlemci (1.66 GHz)
    10.1″ 1024×600 ekran
    1 GB bellek
    GMA 3150 grafik ve 160 GB sabit disk

Oyunda her şey düşük ayarda ve halen kasma oluyor, oyundayken hiçbir şey açık değil sadece oyun yani. Bu bilgisayarla en iyi şekilde oynamayı nasıl sağlarım. Tarayıcı olarak Chrome, Opera, Firefox var. Operadan daha iyi sonuç alıyorum. Ccleaner, your unin-staller, defraggler, Advanced System Care var. Bakım yapıyorum ama bilgisayarın kendisi yavaş zaten :)

Ne kadar dizi film varsa sildim içi bomboş bu arada :D

2. işlemci Atom 1.66 demişsin tek çekirdek. Bu oyun için güçsüz bir işlemci. yeni bir pc alman hayırlı olacaktır. eğer alamam diyorsan, slot varsa ram takabilirsin ayrıca sıkı bir araştırma yapıp işlemci değiştirilebiliyormu ona bakarsın.

3. bu elemanlar oyuna pek uygun değil ne yazık ki , ASC de derin tarama yaptırma sakın kayıt defterini bozuyor .
    Eğer oyun için yeni bilgisayar almayı düşünürsen bütçeyi yüksek tutmaya bakmanı öneririm

4. BonusRasta

BonusRasta User

Araştırayım bakayım olursa güçlendiririm

Bütçe yok öğrenciyim maalesef, üni bitince belki :D

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ram miktarınızı arttırırsanız daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.Ayrıca bu tür durumlarda internet hızınızda önemli rol oynar.

İyi forumlar

6. Aslında İdeal şartlarda yeterli bir sistem ancak ;

Kullandığınız işletim sistemi Windows 7 ise , XP ' ye düşürün bu şekilde Ram ' dan tasarruf edersiniz.

Windows 7 32 Bit işletim sistemleri : 512 MB

Windows 7 64 Bit işletim sistemleri : 768 MB

Windows XP İşletim sistemleri : 310 MB Ram Kullanır.

Dizüstü bilgisayarınız sonradan ilaveyi destekliyor 1 GB ' ram daha entegre edin

Ancak en iyisi bir , Yeni bir sistem almanız olur

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Aynı Netbook bende de vardı ilk aldığımda çok olmasa da özellikleri bakımından bir kasma mevcuttu tabiki pc 2 yıl sonra normal haritalarda çok fazla oyuncu ve hatta hiç oyuncu yokken kasmamaya başladı 2 gemi ile karşılaştığımda donmalar çok fazla oluyordu bende sadece paladium toplayarak pc yi kullanmaya devam ettim pc nin 3.yılının ortalarında artık ilk zamanlardaki performans kalmamıştı şuan pc açılsa da normal olarak çalışmamaktadır netbookların ömrü kullanmaya bağlı olarak en fazla 3 yıl eğerki masraf yaparım ram artırırım diyorsanız bence yapmayın çünki masraf olarak sizi gerçekten etkileyecektir.

8. BonusRasta

BonusRasta User

Cevaplar için herkese teşekkür ederim, anlaşılan ya bilgisayar alınmalı ya da idare etmeli. Bir oyun için bilgisayar alacak insan değilim idare ederim artık :) Konu kitlenebilir

9. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.