Bilgisayar Performans Arttırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MrEskilerden12 tarafından 19 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar

1. Laptop ise yüksek performansta güç seçeneklerine girip pili yüksek performansta çalıştırınız.

2. Başlat kısmına windows'un görünümünü ve performansını ayarla yazınız ve giriniz
    ve en iyi performans için ayarlaya tıklayınız uygula diyin

Şimdilik bu kadar

saygılar..

MrEskilerden12

2. Görev yöneticisi>Başlangıç bölümünden gerekli olmayan uygulamaları kapatmak
    Gerekli olmayan hizmetleri msconfig ile kapatmak
    Eski sürücü ve aygıtları güncelleştirmek
    :)

3. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

baslat yerine %temp% yazin enterleyin gelen dosyadaki her seyi silin ( korkmayin gereksiz silinin dosya artiklarini siler pcnize bisey olmaz yani :))

yılmazbey749749 bunu beğendi.
  4. herkes bilgisini yazarsa guzel yazı olur
    ccleaner kulanmak
    eset smart security kulanmak
    düzgün taraycı
    düzgün internet baglantısı en iyi internet hizmet aldıgnız konum vb

5. Tamam yazalım :) Benim bilgisayarıma göre;
    En iyi tarayıcı: Internet Explorer 11
    Anti-virüs: Panda Free Antivirüs
    Temizleme Programı: Hiç gerek yok bilgin varsa neleri sileceğini bilirsin ;) :)
    Sana önerim CCleaner kullanma, yanlışlıkla reg(kayıt) silerse win çöker.

6. şahsen fazla bilgim yk ama oyun oyaamayı severim oyunların puf noktalarını bilirim ccleaneri kulanıyorum bazzen :D
    bir öneri daha fazla program yuklmeyin fazla masaustu kalblık olmasın
    neleri silmek gerek dtaylı olarak video çekmek veya resimli .anlatım yada direk yazılı anlatırmısn

7. Çöp dosyaları silmek için %temp% klasöründeki dosyaları veya Windows disk temizleme ile dosyaları silebilirsin.
    Bir programı yükleyip sildiğinde kalıntılarını bu video ile silebilirsin :) Microsoft görevlisinin yaptığı bir video.

yılmazbey749749 bunu beğendi.
  8. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

drive booster adli bi program var 3d benim pcde olmuyodu malesef :( bu programi indirdim fakat 3d cevirir diye hic hi dusunce yoktu aklimda sadece pcim hizlanir belki biraz diye dusunmustum indirdim suruculeri guncelledim pcyi resetledim oyun 3d oynayabiliyorum artik :D onceden 2d de dusuk ayarlarda 15-20 fps aliyodum simdi 3d de 40 fps aliyorum :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.