Bilgisayar :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ISTAKOZ49 tarafından 25 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

Arkadaşlar öncelikle herkeze kolay gelsin direk konuya geçeyim darkorbit için nasıl bir sisteme sahip olmalıyım kendi sistemim şunlar

-4GB ram ddr3
    - 1gb ekran kartı nvidia olması lazım
    - intel i3de işlemci vardı sanırım
    -internet 8 megabit

Şimdi arkadaşlar ve modlarım malum klanda ts felan kullanıyoruz oraya gidiyorum klan savaşlarında fps 25 - 30 gibi oluyor şimdi ben bu özelliklerdne hangisini yükseltirsem daha iyi performans alırım aklımda ramı 8 veya 16 yapmak var şimdiden teşekkürler iyi sohbetler

2. Merhabalar;

Büyük ihtimal win7 kullanıyorsunuz sanırım.Bence ram yükseltilebilir ama bilgisayara birşey almadan önce oyun oynarken bilgisayarad çalışan ek programlar vardır mutlaka onları kapatıp fps ye bakın birde isterseniz.

İyi forumlar.

3. _DODGE_

_DODGE_ User

İşlemci orta düzey. Fakat ghz ve önbellek oranını belirtirsen sevinirim

Ram şimdilik yeterli birde mhz değerlerinide verirsen sevinirim.

İnternet hızı düşük biraz

Ekran kartının modelini söylersen daha iyi bir tavsiye verebilirim :)

Modumuzun dediği gibi arka planda boş yere açık olan programlar fps değerini düşürebilir. Ayrıca virüs gibi yazılımlarda sıkıntı çıkarmaktadır.

Birde makine masaustu mu laptop mu ?

4. Aha bilgisayar konusu :D

Dostum sana açıklamamı örnek ile yapacağım.

İntel Pentium Dual Core işlemcili (çift çekirdek , 1,60GHz olması lazımdı) ekran kartı olmayan 960 MB RAM ile 25-30 FPS alıyordum.İnternetim hızlıydı.

Ama Cubi partisinde 10-12 gibi bir değere iniyordu.

Not : ayarlar full düşüktü sadece gemiler yüksekti.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.