Öneri Bilgisayar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 18NoFeaR18 tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

Beyler Darkorbit oynamak için iyi bir bilgisayar almayı düşünüyorum bana bilgisayar önerirmisiniz Marka model olarak söylerseniz sevinirm
    (Laptop düşünüyorum :)

2. Sana tavsiyem masaüstü ve toplama pc. Acayip iyi olur tüm parçaları en iyi marka ve en üst model alırsın. Bizim arkadaş topladı burada 1.500 tl. ama acayip müthiş oldu. netten siparişle halledersin. ama laptop alacam diyorsan sen bilirsin.

3. Merhaba ,

PC'den iyi anlayan tanıdıklarınız varsa onlara sorarak çok daha iyi bir masaüstü toplayabilirsiniz. Parçaları liste olarak belirleyip fiyat araştırması yapabilirsiniz.

Konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

4. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

modum ben pek anlamıyorum bilgisayardan komşu var o bilgisayardan aşırı anlıyor fakat darkorbit oynamadığı için ne tür şeyler gerekli oda bilmiyor

5. Merhaba ,

Son yapılan 3D güncellemesine uygun minimum sistem özellikleri olarak bunlar var.
    Gerçi genel olarak işlemci olarak P4 pek kalmamıştır. Ekran kartı olarak genelde 1 GB civarı ram olarak ise 4 GB civarı kullanılıyordur diye tahmin ediyorum.

İyi forumlar.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  6. Sırf darkorbit için yapmana gerek yok dediğim gibi netten sipariş vererek en fazla (taş çatlasın) 1.750 TL ye toplarsın hemde tüm parçalar en üst seviyeye yakın. Ama eğer ki kendi oturduğun çevrenden alacaksan parçaları daha fazla tutabilir. Hem sırf darkorbit için değil herşey için kullanırsın. Darkorbit sürekli gelişen bir oyun olduğu için her seferde sistem gereksinimleri artabiliyor.Sende tekrar tekrar yenilemek istemiyorsan istenilen gereksinimin 1-2 üstünde alırsın sana faydası olur.

7. İllede laptop istiyorum diyorsan Bütçen 3000 tl ve üstündeyse monster tulpar serisini öneririm :)

2000-2500 ise monster abra serisi (biraz ısınma sıkıntısı var)

Ama 1500 tl ye oyun için laptop alacam diyorsan önermem bulamazsın.

Masaüstü alırsan daha iyi bir sistem toplarsın fakat çabuk tozlanır elektrikler kesilince çat diye gider ekstra masaustu icin batarya alırsanız her ay bu bataryanın kontrolu felan var masraflı.

Bütçenizi söylemenizgerek:)

8. Bütçeni ve ne alacağını (masaüstü-dizüstü) söylersen yardım edebiliriz.

9. Laptop alacağını söylemiş arkadaş.

10. Tekrar sormak istedim.

Belki yazılanlardan sonra fikrini değiştirmiştir diye.Sormakta fayda var :)

11. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

2000 Tl bütçem var arkadaşlar ona göre laptop önerin daha çok laptop düşünüyorum

12. 2000 tl ye düzgün bir laptop alamazsın ama illede laptop alacam diyorsan 500 tl daha biriktirirsen monster abra alabilirsin :)

Ki abra gunumuzun cogu oyununu ultrada acmaktadir dandik bir asus msi toshiba hp casprr alacagina monster al kurtul :)

O fiyata guzel masaustude toplanir secim senin :)

13. Herşey monster değil Hakan :)

Abra'ya bulaşmamak daha iyi.
    2000 TL' ye alınabilecek laptoplar var , ama bilgin olsun ;

Aynı konfigürasyona sahip iki bilgisayar düşünelim.Biri masaüstü diğeri laptop.Laptop neredeyse 2 kat daha pahalı..

14. Aga adam illede laptop alacaksa masaustune yoneltmeye de gerek yok 2.000 tl ye asusa msi ve diger toshiba gibi markalara verecegim paraya ben giderim monster abra alirim daha iyi.

2.000 tl ye hangi asusda , msi da , casper da , toshibada abranin dengi bir gamebook var ? Ustune ustluk yerli bir firima bakimini istanbuldaysan daha cabuk yapiyorlar. Bunlari asusda felan bulamazsin.

Masaustu alsa tamam kabul msi , asusun parcalari masaustunde bu fiyatlara gore cok daha iyi fakat adamin istedigi makina turu onemli adam gittigi yerdede oynamak istiyordur belki ? Bu yuzden tasinabilir bir canavara ihtiyaci var ;)

Abra su an kullanima uygun butceyede uygun. Victorda varda o monsterin yan sanayisi gibi bir sey... Pek guvenemedim ona.

Alienware varda oda yurt disinda servisi turkiyede servisi yok bozulursa elinde kalir.

Son düzenlenen: 21 Temmuz 2015
  15. İyi de yazmışsın ki masaüstü alacaksa zorlamaya gerek yok diye yukarıdada bir daha sormuşsun :) , iyide ben bilgilendirdim sadece ardından laptop bakmaya başladım.Önceden araştırdığımda abradan çok şikayetçi olan var.

Masaüstü derse parça listesi , yok bilgisayarım var derse de laptop bakmaya devam.ki şu an bakıyorum.Olurda fikri değişirse bizde yön değiştiririz.

Son düzenlenen: 21 Temmuz 2015
  16. abranın şikayetçi olanı var çünkü tulpar gibi 3 fanı yok 2 fanı var.

O laptopa krom veya aliminyum sogutucu alirsa ve sogutucu coklu fan ozelligine sahipse isinma derdi olmaz.

Yinede sordum adam belki masaustu almak istiyordur diye ama laptop dedi tabi fikre degisebilir...

Fakat ben yukardada belirttim masaustu alirsan bu - leride var diye bilgilendirmede yaptim...

Abradan sikayetci olanlarin cogunda dikkat edersen yanma asiri isinmadan coktugunden bahsetmekde bunun icin ekstra sogutucu birimlere basvurmak gerek.

17. İşte bende bilgilendirme yaptım.Bilgisi olsun diye.

Bizim eski bir laptop vardı (2000 tl idi o da..).90 liraya soğutucu almıştık.Aşırı ısınıyordu.

Hatalı üretimdir diye gittik , nafile..

Bu da çok ısınıyorsa daha üst düzey soğutuculara başvurmak gerek.

Bir de bakıyorsun arkadaş ödev için vs. İstiyor bu bilgisayarı :D :)

18. Tahmin ettigim gibi umarım 90 tl ye gidipde bir plastik parcasi almamissindir inşallah.

Odev icin 2000 tl butce ile laptop istiyorsa forumda sopayla kovalarim :p

Odev icin 350 tl ye uyduruk bir android kullanan tablet bile yeter...

Ben tulpari insallah alirsam zaten ileri duzey sogutucuya yonelecegim 200 tl bile verecek duruma gelebilirim sogtucuya...

80 tl ye aldigim zalman su an is goruyor aliminyum kaplama. Fakat tulpar icin yetersiz kalacaktir (insallah gelirde twitch de yayin yaparim canli yayin :) )

BlackGhost™ bunu beğendi.
  19. Plastiğe 90 verilirmi ya :D

Sen okullar açılana kadar tulpar alabilicekmisin ?

20. Daha bi bismillah 2 ay İsler yolunda giderse az bir sey kalacak. Araliga dogru makina gelir insallah.

Sabır ediyoruz 8 senedir sabır diyoruz yola devam :)

Makina gelirse twitch uzerinden DO canli yayini veya arkadaslar ile baska oyunlarin canli yayinini yapmayı planlıyorum youtube a da seriler cekmeyi planlamaktayim insallah bi aksilik cikmaz :)

Her seyin hayirlisi :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.