Öneri Bilgisayar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 18NoFeaR18 tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hayırlısı..

Da yani 2 ay çalışabilsen bile o kadar para o_O sanırım önceden biriktirdiğin bir miktar para var.

2. Evet bulunmakta yoksa abra dusunuyor olurdum :)

Babam saolsun masaustu alamiyorum masa ustu olsa gtx970 li ve 80 li bir sistem toplardim. Fakat laptop mecbur , almisken iyi bir sey alayim dedim ama belli olmaz bu sene e sport da hareketlilik var EA yeni guzel oyunlar getirecekmis bundan dolayi gt980 m li sistemlere yonelme ihtimalim var.

Yeni oyunlar gelirse gtx 970 m in degeri dusecektir. Gtx 980 m 70 in fiyatina dusebilir. Dolarin dusmeside benim icin cok iyi olur.

her seyin basi Allahin iznidir :) Onun izni olmasaydi su an burada olmayabilirdik sukur etmek gerekir :)

BlackGhost™ bunu beğendi.
  3. bu fiyatlara alacağın laptoplarda fazla seçenek yok (oyun için)
    f/p ürünleri olarak başta asus x550jk-xo012d geliyor.
    bir diğer mantıklı seçenekte dell inspiron 3542
    asus'da ekran kartı gtx850m 128 bit ve işlemci h (yüksek performans) tipi oluyor.
    dell'de ise linux var ve i7 4.nesil olması lazım.
    bu modellerin internette oyun testleri oluyor oradan izleyip karşılaştırarak karar verebilirsin. Sadece Darkorbit oynamadığını varsayarak söylüyorum.

4. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

monster abra aklıma bayağı yattı 12 taksitle alabilirim diye düşünüyorum. tulpar ında özellikleri iyi ama fiyat çok pahalı :)

5. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

beyler dediğim gibi monster abra bayağı kafama yattı buna nasıl bir soğutucu almalıyım sizce ?
    abrayı hepsiburarada ' dan alıcam ikisini beraber alırsam iyi olur.

6. İstersen ilk önce 1-2 gün kullan.

Ya da aralıklı mı oturuyorsun yoksa oturduktan sonra 4-5 saat kalkmıyormusun bunu söyle dostum.

7. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

::D :D :D kanki 12 de açıyorum gece 4-5-6-7-8 ne zaman uykum gelirse artık :D :D gün içerisinde hiç kapatmıyorum veya canım sıkılırsa 1 saat en fazla 2 saat yatıyorum

8. Soğutucu şart o zaman :D

9. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Bir kullanıcısı olarak laptop alıcaksanız Alienware tek geçerim.Soğutması,donanım ve oyun performansları çok yüksek seviyelerde.Masaüstü düşünüyorsanız.Herkesin dediği gibi toplama bir donanım daha iyi olacaktır.

Keyifli forumlar.

10. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

modum biraz araştırma yapayım dedim ve Alienware ile ilgili bilgi edinemedim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.