Destek Bilgisayara Destek yazılımı ve Ban İhtimali

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ©Λ§U§ tarafından 19 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Game-booster 3 adında bir uygulama var. Arkadaşım tavsiye etti, bilgisayarı hızlandırıyor. Oyunlardan en yüksek verimi almamızı sağlıyor. Ben bu uygulamayı kursam, açşam yani ban alma gibi ihtimalim var mıdır? Belli olmaz yani

2. Sanmıyorum çünkü oyuna müdahele etmiyor pc destek proğramı olduğu için oyunla ilgisi yok

©Λ§U§ bunu beğendi.
  3. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Ama oyun açıkken alt köşede duruyor. Ve belli olmaz yani bakarsın ban atarlar.

4. dikduran1

dikduran1 User

oyunla alakası yok... oyuna etki eden bir şey değil game booster sadece bilgisayarın o an çalışan programlarını fazla CPU kullanan ısıtan ne varsa ya ya devre dışı bırakıyor yada kullanımını düşürüyor. bu sayede o an yapmak istediğin şeye ağırlık vermiş oluyorsun. lakin pc de çerezleri temizlemek güncel tarayıcı ve flash palyer kullanmak darkorbit yeterlidir.. dışarıdan başka bir programa gereksinim duymaz..
    iyi oyunlar...

©Λ§U§ bunu beğendi.
  5. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Teşekkür Ederim , Ama bunu kullanırsam arkadaşım daha iyi olacağını söyledi.

6. SORRYAGA

SORRYAGA User

Sen garanti olması amacıyla supporta bir mesaj at bakalım onlar ne diyecek?

7. dikduran1

dikduran1 User

Sen Pc'ye dışarıdan harici bir işlem yapmıyorsun (sıcak havada vantilatör kurmak gibi mesala) kullandığın program da o işlemleri yapmak için senin bilgisayarını kullanacak ve yine
    senin bilgisayarın performansı doğrultusunda verimli olacaktır... kapatmak için kullandığı güç ile kapanması gereken güç aynı aslında ben tavsiye etmiyorum game-booster'ı. bir zararı olmaması açısından kullanabilirsin senin paşa gönlün bilir..

8. kardeş sen gene de kulanma iğne ucu kadar program olduğunu algılarsa gemını kıralı gelse acamazlar direk almanyadan kapanır
    yanı tr admınlerı dahıl müdahele edemzler

9. Kardeş bu program ram de ki alanı temizliyor fakat ben yararından çok zararını gördüm bu programın. çok yavaşlatıyor hatta bazen pc ne kurulu oyunların dosyalarını bile bozduğu oluyor.

DO ya felan müdahile etmiyor sadece arka planda ki gereksiz uygulamaları kapatıp pc nin ana birimlerine daha fazla performansda çalışsın diye komut veriyor buda aşırı yüklenmeden bozulmalara sebebiyet veriyor.

En iyisi kendi ellinle pc ye düzen vermek.

Bann felan da almazsın kardeş rahat ol ama tavsiye etmiyorum bu programı...

10. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu tür hızlandırıcı Programlar , Bilgisayarın ana işlemcisini ve Ekran Kartı işlemcisini maksimum hızda çalışmaya zorlamaktadır.

Temel olarak , Overclock bazlı programlar olsa da , donanımın kendisinden değil , dışarıdan bir etki ile hızlandırılmasından dolayı , aşırı işlem yapmasına neden olmaktadır.

Bu tür programlar oyunlarda size hız kazandırsa bile , Donanımızın aşırı ısınmasına , Aşırı işlem gücü harcamasından dolayı transistörlerin zarar görmesine , dolayısı ile Donanımızın ömrüne zarar vermektedir.

Öyle ki Overclock bile mecbur kalınmadığı sürece önerilmemektedir.

Çünkü Donanımları aşırı zorlamak ısıya , ısı da donanımın ömrünü kısaltmasına neden olacaktır.

Dark Orbit ' de bir etkisi olacağını sanmam.

Teknik olarak Booster tarzı programlar yüksek grafikli oyunlarda , oyun hızını anormal seviyelere çıkmasını sağlayarak daha hızlı hareket etmesini amaçlamak üzerine kurulmaktadır.

Bir çok oyun firması , Booster programlarını yasaklamıştır.

Bilgisayarınızın güvenliği açısından , Bence bu tür programlardan uzak durun.

Eğer sisteminizin hızlı kalmasını istiyorsanız ;

Kasanızın Düzenli İç temizliği yapın ve tozlardan arındırın.

6 yada 12 ayda bir İşlemcinizin Termal Macununu yenileyin yada yeniletin.

Fanlarınızın Maksimum RPM ' de çalıştığından emin olun.

Yüksek Güçlü bir sistem kullanıyorsanız ve İşlemcinizi fazla zorluyorsanız , Su bazlı soğutma sistemi kullanın.

Yazılımsal temizlik yapın ( Advanced System Care , CCleaner gibi güçlü sistem onarıcısı ve temizleyicileri ile sisteminizi tarayın )

Düzenli Anti - Virüs taraması yapın.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.