bilgisayarıma nolmuş olabilir sizce ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cellatus29 tarafından 10 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cellatus29

Cellatus29 User

arkadaşlar uzun bir süredir darkorbite clientine giremiyom yani giriyorum ama oyunu açamıyorum çerezleri falan herşeyi temizlediğim halde birde tarayıcımın güncelleştirmek için yeniden indirmeye çalışıyorum hep son saniyesinde donuyo iptal oluyor başka tarayıcıları indirmeye çalışıyorum yine aynı sorun yani herhangi bir program indirip ve yahutta güncelleştiremiyorum işletim win 7 bu arada sizce sorunum ne olmuş olabilir herhangi bir programmı yoksa buna engel oluyor arkaplanda çalışan anlamadım lütfen bilgisi olan varsa yardım etsin :(

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Bilgisayarda difriz anti vürüs programları varsa devre dışı bırakın bird böyle dneyiniz

Keyifli forumlar

-RealMardin- bunu beğendi.
  3. Cellatus29

Cellatus29 User

esed kullanıyorum kapattığımdada aynı sorun :( napıcam bilemiyorum

4. KARANLIK

KARANLIK User

Eski tarayıcınızı bilgisayarınızdan kaldırınız var olan dosyalarınıda siliniz.Tekrar deneyiniz indirmeyi.İyi forumlar.

5. Cellatus29

Cellatus29 User

sorunum çözüldü modum herşeyin sebebi esed programıymış pcden kaldırdım ve problem çözüldü konu kilitlenebilir kolay gelsin :)

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

sorun çözüme kavuştuğuna göre kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.