BİLGİSAYARIMI NASIL HIZLANDIRIRIM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __JUGGERNAUT__ tarafından 4 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Lazım olmayan parçaları ya sat ya da kalsın.Belki işine yarar.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ekran kartı fena değil , Dilerseniz saklayarak yeni alacağınız sisteme takabilirsiniz. Yada Kartı ayrı olarak satabilirsiniz.

Bilgisayarı satışa çıkarırsanız alan olur mu bilemem

Keyifli Forumlar

3. atın çöpe diyorsunuz yani :D neyse modum söyledikleriniz için saolun o kadar çok hızlanmadıysa bile bilgisayarımda baya bi vürüs varmış o vürüs programı temizledi saolsun hepsini.

bi de sizce diz üstümü alayım yoksa masa üstümü alıcaksam nasıl bi şey alıyım onu da söylerrseniz çok makbule geçer :D

Modum bu arada sizin tavsiye ettiğiniz vürüs programını indirdim ama eski vürüs programı ii değeildi ama reklam falan da çıkmıyordu onu kaldırdığımdan beri nereye tıklasam yeni bir sayfa açılıyor eğer yaşadıysanız siz de biliyorsunuzdur nasıl siteler çıktığını ne yapmam gerek söyleye bilir misiniz acaba çıkan siteler hiç hoşuma gitmiyor insan ister istemez sinirleniyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Nisan 2015
  4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Oyun oynamak ve ileride Sorunsuz bir şekilde takviye yapmak için Masaüstü idealdir.

Eğer Oyun için Laptop düşünüyorsanız , Monster türünden düşünebilirsiniz. Ancak fiyatları uçuktur.

Keyifli Forumlar

5. [​IMG]
    modum bunun gibi şeyler çıkıyor ve başta tahmin ede biiceğiniz şeyler.

6. Çöpe atayım deme yazık olur :)

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Muhtemelen Spy ( Casus ) Virüsü bulaşmıştır. Bu tür virüsler tarayıcılarınıza bulaşıp sürekli reklam çıkarmaktadır.

Keyifli Forumlar

8. Modum sorunum ne biliyom nasıl hallederim :D

o lafın gelişiydi biraz ama artık ederinin yarısından satsam satılır herhalde :D :D :) :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Nisan 2015
    BlackGhost™ bunu beğendi.
  9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sizi uyarmadım , Ancak Yorumlarınızı düzenlemekten inanın sıkıldım.

Alt alta mesaj yazmak ( Flood yapmak ) forum kurallarınca yasaktır. Lütfen mesajınıza bir şey eklemek istiyorsanız , Alt alta yazmak yerine , Mevcut mesajınızı düzenleyiniz.

Sorunuza gelecek olursak ;

Spy ' dan bir anti virüs ile kurtulmak zordur. Kimisi Kayıt Defterine , Kimisi App dosyalarına , Kimisi Tarayıcınızın kurulum dosyalarınıza bulaşır.

Bu yüzden elle temizlik yapmak gerekir.

Google da arama yaparsanız , bu temizlik ile ilgili detaylı bilgi içeren forumlar bulabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

10. neyse modum bu son mesjaımdı 2 saat temizleidm elimde genede saolun

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.