Bilmece Bildirmece

Konusu 'Resmi Forum Oyunları' forumundadır ve KARANLIK tarafından 1 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. coder545

coder545 User

sor birkac tane ugrasalim zor olsun :)

2. al sana zor bilmece

bir kadın varmış o akşam ölmüş. evde arkadaşıyla hizmetçisi varmış,polisler sorgu yapmışlar Hizmetçi=o akşam hava yağmurluydu çalıştığım evden silah sesi duydum ve oraya doğru gitmeye başladım dereden yüzerek geçtim eve geldiğimde elektirikler kesilmişti cebimden kibrit çıkarıp yere doğru bakıyordum ve hanımımın ölüsünü gördüm Arkadaşı=o akşam dışarda oturuyorduk hava serinlediği için arkadaşım içeriye battaniye almaya gitti elektirikler kesilmişti birden silah sesi duydum eve girdim telefonumun ışığıyla yere bakarken ölüsünü gördüm. polisler düşünmüşler ve hizmetçi katilmiş neden?

3. kaansakal

kaansakal User

kibrit yağmur yağarken yanmaz :)
    Bir zeka sorusu da benden:
    Bir çölde yerde çırılçıplak bir adam ölüsü,2 çanta,2 pantolon,2gömlek,2 şapka ve 2 kibrit tanesi varmış.Bu olayı aydınlatın.
    Not:Google amcaya sormayın lütfen :)

4. Kibritleri yakarım :)

5. coder545

coder545 User

bu sorunun ucu cok acik benim cevabim 2 kisi soyunmus sonra kibrit copu cekmisler kisa cekeni oldurmusler bir suru senaryo olabilir gercek cevap balonla ucuyorlarmis balon alcalmaya baslayinca giysilerini atmislar sonra birini asagi atmislar

gokdelende calisan bir cam 25. katta cam silerken ddengesini kaybedip dusuyor ama hicbir guvenlik ekipmani olmamasina ragmen yaralanmiyor bunu aciklayin

6. düştüğü yerde trambolin varmış :D

7. coder545

coder545 User

dogru cevap : iceriden siliyormus.

tanridan daha guclu , seytandan daha kotu , fakirler ona sahip , zenginlerin ona ihtiyaci var , onu yerseniz olursunuz bilin bakalim bu nedir ?(baska dilden cevirdim anlam biraz bozuldu idare edin)

8. DraydiBoy

DraydiBoy User

yalan yok çözemedim internetten baktım internettede yok .d

9. coder545

coder545 User

cevap : hicbirsey
    hangi soruya evet diyemezsiniz ?

10. DraydiBoy

DraydiBoy User

Uyuyor musun ? olabilir mi ?

11. coder545

coder545 User

bildin :)

12. DraydiBoy

DraydiBoy User

devam ederiyorum
    "Bir gün bir adam durakta beklerden biri gelip bekleyen adama saat kaç diye sorar sonra hemen ardından bir adam daha gelir ve bekleyen adama adın ne diye sorar" soru bu :) bekleyen adam tek bir kelime ile hem saati hemde adını söyleyecek bilin bakalım bu nedir :) biraz detaylı olsun diye uzattım daha rahat anlaşılsın hesabı :)

13. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Uzun zamandır aklıma geldikçe düşünüyorum ama bulamadım belliki başkalarıda bulamadı lütfen söylermisinizzz :)

İyi Forumlar.

14. DraydiBoy

DraydiBoy User

özelden falan yazma şansım var mı :) yoksa ipucu:Trabzonla alakalı

15. Durmuş olmasın ? :D :)

16. Sorma konusunda iyi değilim. :D Başkası da sorabilir. :)

Fakat önce doğru mu onu öğrenelim. :D

17. DraydiBoy

DraydiBoy User

nasıl buldun yaa vayy be moddan artist hareketler :D tebrikler modum

18. Teşekkürler :) bilmem öyle mi olmuş : ) hiç öyle bir niyetim yoktu. :D

Yenisini kim soracak ? :D

19. neden siz sormuyorsunuz kıyamet adminim bide sizden bekleriz