Bilmiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 6 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yabancı serverde oyun oynuyorum dilide yabancı ca tabi ama çeviriye baktığımda yeterli enerjin yok gibi şeyler diyor
    Bahsettiğim konu skylab hesabı daha yeni kurdum modülleri 3-4-5 level karışık neden ilerki seviyeye basamıyorum

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Skylab kısmına girip ekran görüntüsü alın ve konuya ekleyin. Eğer nasıl yapılacağını bilmiyorsanız Açıklamalar/Sözlük bölümünde foruma nasıl resim eklerim ya da konuya nasıl resim eklenir gibi sss konusu olması gerekiyor.

3. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Arkadaşımızın da dediği gibi ekran görüntüsü eklerseniz daha iyi bir şekilde yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar

4. [​IMG] [​IMG]

5. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Solar Modül seviyenizi yükseltmeniz gerekmektedir.

Solar-Modül
    Solar-Modül bütün kuruluşlara enerji sağlar. Ve enerji olmadığı zaman, bütün hammadde üretimi hemen durur. Solar-Modülün seviyesi ne kadar yüksek olursa, üreteceği enerji o kadar yüksek olur.
    Yeni bina/modül inşa ettiğin zaman ve yeteri kadar enerjin olmadığı zaman, bina veya modül işlev görmez; bu süre Solar-Modülün geliştirilip daha fazla enerji üretmesi ile biter.

Tabii ki bir binayı enerji kazanmak için aktif dışı bırakabilir ve başka bir binanın çalışmasını sağlayabilirsin. Fakat bu istisnai bir önlem olmalı.

Skylab ile ilgili daha fazla bilgiye BURADAN ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şu an olan duruma göre Solar Module çok düğük kalmış bir şekilde onu 3 ya da 4 seviye yapın.

Basic Module > 7. seviye
    Solar ve Storage Module > 6. seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 5. seviye
    Prometid - Duranium > 4. seviye
    Promerium - Xeno Module > 3. seviye
    Seprom > 2. seviye

bu şekilde kademeli bir seviye yakalayıp aynı şekilde bir kademe fark olacak şekilde geliştirip yükseltmeniz iyi olacaktır.

7. Prometium, endrium ve terbium hariç bütün modülleri kapat ve solar modülü 4 yap. 4 olunca diğerlerini açarsın. Solar modülü her zaman 1 seviye üstün tut.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.