Binbaşılığım gözükmüyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Yargısız_İnfaz[TR] tarafından 20 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben binbaşıyım ana sayfada gözüküyor ama 1. hangarda acemi binbaşıymışım gibi gözüküyor , hangarı değiştiriyorum 2.hangara geçiyorum binbaşılığım gözüküyor . Yani neden 1. hangarda binbaşılığım gözükmüyor ???

2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

birinci hangardaki geminin puanı 2. hangardeki geminin puanından düşük olabilir
    yani eğer 1. hangarda vegan varsa 2.hangardada golin varsa goliye geçerken rütben yükselebilir

3. Merhaba ,

Cevap veren üyemize teşekkürler.

Gemi değişimlerinden dolayı rütbeler değişebilir. Gemilerin rütbe puanlarına etkileri gemi türüne göre değişkendir.

İyi forumlar.

4. Ama önceden böyle değildi , ben goli iken ana sayfada binbaşılığım gözüküyor ama oyuna girince gözükmüyor

5. Resim at belki yardımcı olabiliriz..

6. kardeş oyuna hergun giriyormusn + baskına çık yad rutbe kas şoyle 10k rutbe

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.