Öneri Bios Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 29 Ekim 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Yazılımcı veya bu işlerden arkadaşa bir sorum olacak.

Bios güncelleme tarihi 19.10.2017 gözükmektedir.

Ben bunu güncellediğim zaman pc faydası olur mu tavsiye eder misiniz?

2. Purgatory

Purgatory User

"BİOS güncelleme avantajları var mı? Evet, anakart üreten firma, anakarttan daha üst düzey bir performans almanızı sağlamak açısından, tüm hataların giderilmesini sağlamak açısından bir güncelleme yayınlayabiliyor. Bu durumda sizin de sorunsuz şekilde anakart kullanımını sağlamanız için direkt olarak güncellemeyi indirmeniz ve sonrasında kurulumu yapmanız gerekiyor. Uzun süredir çözülmeyen bir sorun varsa, bilgisayarın daha performanslı olması açısından gereken işlemin uygulanması sağlanacaktır. Yeni teknolojiler ile uyumlu hale gelmesini desteklemek için bios güncelleme işlemi yapmanız önemlidir. Direkt olarak güncelleme üzerinden hataların giderilmesi ile sorunsuz bir şekilde kullanım mümkündür."
    Kaynak:natro

Güncellenebilecek yeni versiyon mevcutsa, riskleri göze alabiliyorsan(biraz uğraştırabilir) önce yeni versiyonun ne gibi ek getirileri var ve kullanıcılar güncelleme sonrası deneyimlerinde nelerden bahsetmiş arama motorlarında araştır. İçine sinerse güncelleyebilirsin.

Benim tavsiyem güncellemeye ihtiyacın olmadığı yönünde. Yapılacak güncellemenin oyun performansını olumlu yönde etkileyecek maddeler içereceğini düşünmüyorum.

polatalemdar311 bunu beğendi.