Bir bakarmisiniz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Sepromcu tarafından 25 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sepromcu

Sepromcu User

Alfa, Beta mı yapayım Zeta mı yapayım

2. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Gemi içeriğinizi yazabilir misiniz?

Ona göre yardımcı olabilirim.

İyi forumlar dilerim...

3. Havocunuz full değilse zeta yapmanızı öneririm.

4. sayın modum benim 25 lf3 15 b02 15 elit hız jeneratoru 4 iris 9 lvl pet kami 3 yolda yani onuda sayın aegis de yolda kamiyle beraber alcam ve güve uçuş düzenine sahibim şuan 2 eksigim var ama alıcak uri var indirim bekliyorum zeta yapmak istiyorum nasıl bir konfi hazırlamam gerek ve yapabilmem için püf noktalar ve tavsiyeler varsa almak isterim banada yardım edebilirseniz sevinirim

5. takemyhard

takemyhard User

o öyle olursa buda böyle olursa ve yol uzun değilse gelen bilgilerde doğruysa :) vee gerçekten kami3 ve vip varsa zeta yapmanı öneririm diyecek modlar :) bide konfiii: seviyene amacına gemine ekipmanına ve klanına dahi oynadığın srvra bile değişir ama genel olarak bi ağır bide hafif konfi var :) sen seç gayrı hangisi :)

6. bunun ötsinde söylenecek pek bişey yok aynen :D

takemyhard bunu beğendi.
  7. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhaba,

Geminiz belli bir sınırın üstünde. Size tavsiyem Venom geminiz var ise onu, yok ise Enforcer dizmenizi öneririm (Diminisher kalkana hasar verdiği ve bu kapıdaki yaratıkların güve ile kalkanları yarıdayken patladığı için tavsiye etmem). Çünkü Venom gemisinin darbeye hasar verme özelliği var. Bu yeteneği Melter, Devourer ve Uber Kristallin NPC'leride kullanabilirsiniz. Saldırı konfigürasyonunuzda 15 hız jeneratörü koyun. Gemi ve Droitleriniz full lazer olsun. Anlayacağınız geminizin hızı 540 olacak, kalkanı olmayacak ama vuruşu yüksek olacak. Zaten o güçle ikinci konfigürasyona geçeceğinizi sanmıyorum ama yine de söylemek gerekirse ikinci konfügürasyon normal kalkan ve hız olacak. x2 lazeri kullanarak var ise Seprom veya Promerium ayrıca hasar desteği DMG-BO1 açık arttırmadan alırsanız kapıda çok işinize yarar. Bu şekilde kapıyı çok rahat bitirirsiniz. Ama unutmayın! Zetanın yaratıkları çok özeldir. Güve uçuş düzeni ile hasar verdiğinizde yukarıda söylediğim gibi kalkanları daha yarıdayken patlarlar.

Başka merak ettiğiniz ve ya bilmek istediğiniz bir şey varsa lütfen çekinmeden sorunuz. Size elimden geldiğince yardım edeceğim.

İyi forumlar dilerim...

CreativeHuman bunu beğendi.
  8. Gerçekten faydalı bir bilgi benim açımdan bu ve yararıma dokunacağına eminim size gerçekten teşekkür ederim modum . Ve son bir kez daha rahatsız etmek üzere Aegis alma kararım üzerine tavsiye isterim . Benim düşüncem Aegis ve dediğiniz gibi full hız ve droitlerdede full lf3 olcak 2. konfiyi ağır konfi yaparım Aegis alırsam . Güve ilede rahat temizlerim dp ve kalkandan yanada sıkıntım olmaz gibi bir düşüncem var . Aegisi önerirmisiniz ? Şimdiden teşekkür ederim ve iyi forumlar dilerim :)

BETERBÖCEK bunu beğendi.
  9. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Lütfen böyle düşünmeyin. Sizlere yardım etmek sevdiğim bir şey. :)

Şimdi Aegis almalısınız. Normal haritalarda kasılırken işinize çok yarar. Ama geminizin durumu çok kötü olmadığı için Aegis ile bitirmenizi tavsiye etmem. Venom var ise onu yoksa dediğim gibi Enforcer'i almanızı şiddetle öneririm. Ben bu kapıyı hiç LF-4 yokken ve 6 Flax 0 irisken x1 ile bitirmiştim. Anlayacağınız kapı basit ve Aegis gibi Goliaht türü gemilerden (Venom vb.) 5 lazer slotu eksik. Buda ciddi vuruş farkı demek. Size Venom veya Enforcer daha faydalı olacaktır.

İyi forumlar dilerim...

10. Yorumlarınız cidden fikir yönümü etkiliyor ve iyi yönde gelişmemi sağlıyor öncelikle teşekkür ederim modum çok iyimsersiniz ve herkese yardım etmeyi sevdiğinizi tüm userlerde görüyor :) Venom un bu özelliğinin süresi kalıcı olarakmı değiştirildi yani cooldownu düştü bekleme şeyinin falan ben hiç kullanmadığım için gemi nasıl birşey bilmiyorum :D Bana zetada her yaratığa felç etme olanağı sağlıyormu bunuda merak ediyorum açıkçası

BETERBÖCEK bunu beğendi.
  11. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

İyi yorumlarınız için size çok teşekkür ederim! Beni çok mutlu ettiniz. :)

Gemi yeteneği hakkında buradan detaylı bilgi alabilirsiniz. Ve bu güncelleme kalıcıdır.

Ayrıca Felç edici Spearhead gemisinin yeteneği. Siz sanırım Venom Tekilliği yeteneğini kastediyorsunuz. Her yaratık zor ama çoğu yaratığa kullanabilirsiniz.
    Ve evet, çok fayda sağlıyor.

İyi forumlar dilerim...

12. Cidden iyi niyetiniz için tekrar teşekkür ederim ve fikirlerinizin gidişatımı olumlu yönde etkileyeceğinden şüphem yok :) zira bir modun şiddetle tavsiyesi boş yere olcak değildir herhal :)) gemilerin yeteneklerine o kadar yabancayım ki kusura bakmayın :D evet tekillilikmiş :D

BETERBÖCEK bunu beğendi.
  13. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhaba,

Estağfurullah. :) Bildiklerimi söylüyorum, fazlasını değil. :)

Zeta kapısında bol şanslar. :)

İyi forumlar dilerim...

14. Teşekkürler sayın modum :) bari bende yazayım .

İyi forumlar dilerim...

BETERBÖCEK bunu beğendi.
  15.  
  16. Öncelikle verdiğiniz önemli bilgi için teşekkür ederim :) Benim 1. konfim jeneratorlerde 8 hız 7 kalkan droitler full silah hasar lazım benim için gemim 2 aylık bir gemi ve 4 argeye sahibim . 2. konfi ise ağır konfi jenerator full kalkan droitler gene full silah . Hasara önem veriyorum çünkü kapıyı yapmam için gerekli modumuzda hasara önem verdiği için venom tasarımını aegise tercih etti . Sizin dediğiniz konfiyi aegis alsaydım yapabilirdim ama irislerde gene hasar olmak kaydıyla :) Teşekkürler iyi forumlar dilerim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.