Bir fikir verin :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fallenıangel1 tarafından 10 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemi : leonov
    Lazerler:11lf3 gerisi lf 2
    2 iris full flax
    3 arge
    3 b02
    skylab temel modül 11 olcak seprom 9 gerisi 10. seviye sizce nasıl kasılabilirim Tr4 vru yum

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

En güzel kasılma yeri eski harıtalardır ve düşmanlar pek uğramazlar

Keyifli forumlar

3. Hayır moderatörüm biliyorum ama öyle çok yavaş uri kasılıyor daha hızlı bir yöntem yokmu gemimi istediğim zaman değiştirebilirim goli veya vega alabilirim yani :))

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Daha güzel bi yöntem 2 kişi olup gurup kapısı yapabılırsınız yaklaşık 40 dakıkada kişi başına 10 bin uridyum düşer

Keyifli forumlar

5. Modum Low kapısında leonov ev özelliği mi gösteriyor ?

6. hayır 64 k canlı olursun :D

7. fm ben ageis daha ii bu gemiden yaprımıyım 2 kişi ?

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Yanınızda bir ageis olursa bu gemi ilede yapabilirsiniz yada iyi bir goli varsada yapılır kamikazeyi o atar sizde kenarlara kaçan yaratıkları kesersiniz daha kolay olur.

9. anakin5555

anakin5555 User

benim skylabda endrium rafinesi çalışmıyor herşey battı.:(

10. dostum endurium prometium ve terbinium un prometid ve duraniumdan en az 1 lvl ve onlarında xenomit ve promeriumdan 1 lvl dusuk,ve onunda sepromdan en az 1 lvl dusuk olması lazım yazni prometium 8 ise duranium 7 promerium 6 sepromda 5 lvl olmalı simdi sen prometid duranium promerium xenomit ve sepromu kapat endurium u lvl atlattır düzelir skylab :)

11. Merhaba ,

Skylab'ınızın resmi ile konu açarsanız çok daha iyi yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.