Bir Günde Topladığınız Kutu Sayısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Thê`Blàĉk tarafından 5 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaşlar, bir gün içinde en fazla kaç tane yteşil ganimet kutusu topladınız?
    Ben 500 ü geçemiyorum hatam nerede? :(

2. gunde 100 kutuyu gectınmı hiç bişe cıkmamaya başlıyo,ne cıkarsa ılk 100 kutuda cıkıyo ondan sonrası darkorbıt kasasına....

3. Merhabalar;

Kutu toplarken geminin hızıda önemli tek kişi topluyorsanız bu da önemli biraz vakit alan birşey kutu toplamak.

İyi forumlar.

4. 1000 anahtar olsa işede gitmesem izinli olsam 1 günde rahat açarım sağda solda oyalanıyorsundur sen bascan hızı önüne geleni açıcan

5. hiç oyalanmıyorum sadece kutu açıyorum

6. o zaman bişey diyemicem ama 1000 taneye yakın toplarım gibime geliyor

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kutu topladığınız haritada , sizden başka kutu toplayanlar olabilir , Bu nedenle çıkan her kutuyu toplayamazsınız ve Toplama hızınız düşer.

Ayrıca Sparhead Gibi hızlı bir gemiyi , Tamamen Hız Jeneratörleri ile dizerseniz , Hızınız Müthiş artar. Bu sayede dolaşma ve Toplama konusunda da baya hızlı olursunuz

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.