Bir Kaç Son Söz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 22 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet arkadaşlar bir kaç gün önce konu açmıştım neler söyleyeceğim hakkında ve şimdi açmış bulunmaktayım. Aslında bu konuyu sadece bir kaç kişi okuyacak çoğunuz ne diyor bu diyip geçecek hatta saçma sapan yorum atanlar bile olacak moderetorler sadece kontrol amacıyla okuyacak ama burada okuyacaklarınız sizi etkileyebilir.

Oyuna ve foruma neden ara vereceğimden sizlere biraz bahsetmiştim aslında temelinde yatan şey başka bir şeye dönüşmek (Bu dönüşüm zihin , beden dayanıklılığı ve. anlama kapasitesini artırmayı içeriyor) düşünmediğiniz kadar gelişmiş , soğuk ve mantıklı bir şey olabilmek için.

Zamanında bir çok kez kuralları çiğnemiş olabilirim ben hiç bir zaman kurallara uymadım yani saçma kurallara (insanları oyalamak için yapılan kurallar yani bütün kurallar değil dikkatli okuyun)

Bu dünyada ya av olursun yada avcı çünkü her zaman güçlü güçsüzü yer mantığı var. Doğanın temel felsefesi buna bağlı bende kendimi av olmamak için hazırlıyorum aslında bu hazırlık beni neye sürükleyecek tam bilmiyorum ama duygu dediğimiz şeyleri sökmek zorundayım nedenj ise kararsızlık ve mantıksız bir hale gelmemek için.

Kiminiz duyguların insancıl olduğunu dųşųnebilir ama hedef mantik ve kararliliksa bunlarin fisinin sökulmesi gerekir.

Bazi konulardada belirttigim gibi bir seyleri cozmeye calisacagim ama bu cozecegim seyler sorun degil gozunuzun onunde olup karisik ve anlamsiz seyler... Tabi bu cumlede bir kac kisi anlam bulabilir.

Bana gore insanlarin %60-%80 i bos neden derseniz kendini guc ve paranin kolesi olmak icin ruhunu satan ise yaramaz et parcalarindan baska bir sey degiller.

Kendinizj doldurmak mi istiyorsunuz ? O zaman arastirmalar yapin cok arastirin gunlerce arastirin gerekirse yillarca ta ki hedefinize ulasana kadar ben cocuklugumda surekli ansiklopedi okurdum okulda herkes kitap getirsede ansiklopedi okumak benim icin vazgecilmez bir zevkti uyusturucudan farksizdi ama en azindan bos masallarla kafami doldurmuyordum.

Ayrica sunuda eklemek istiyorum modern cagin getirdigi teknolojiyi gereksiz seylerle ornegin facebookda gunlerinizi gecirmekle ugrasmayin cunku bosluk insani maalesef ki beyini yipratiyor uzun sozun kisasi modern teknoloji dedigimiz tasmaya kendinize cok yakin tutmayin. Tabi bu onerilerim ssdece icini doldurmak isteyen ve mantikli olmak isteyenlerin gidebilecegi bir yoldur.

Biz bu dunyaya tek basimiza geldik ve tek gidecegiz asklariniz , kardesleriniz , aileniz ve dostlariniz herkes bir gun gidecek onlar olunce uzulmeyin cunku sizde bir gun onlarla bulusacaksiniz neticede herkes olecek ne yaparsaniz kendiniz yapin ve asla tukurdugunuzu yalamayin.

Bu mesajimi ciddi anlamda okuyan ne demek istedigimi anlayabilir.

Herkese iyi bir hayat ve saglikli bir yasami Allahtan dilerim umarim hak her zaman mazlumun , adalet her zaman magdurun , guc her zaman dogru yolda olsun. Bu dunyayi yasanabilir kilmak ve iyi bir gelecek insan oglunun elindedir.

ÈrroR_™, GREED ve yılmazbey749749 bunu beğendi.
  2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Anladığım kadarıyla bırakıyorsunuz.

Güle güle.

İyi forumlar.

3. Sevinebilirsiniz ama tam okumadan direk yorum yapistirmak sizin asil dengeniz ve yansimanizi gosterir.

Tesekkkur ederim.

4. Dünya barışını sağlamadan dönme amigo. Çav !

5. Dunya barisi hic bir zaman saglanamayacaktir cunku insanlar birbirlerinin kuyusunu guc icin surekli kazmakta bu yuzdende bunun gerceklesmesi icin insanlarin hepsini alip zihinlerini sifirlamak yada yeniden sekiendirmek gerekir buda oldukca zordur.

6. Yaparsın sen güven kendine.

7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Benim dengem yerinde çok şükür hatta tek ayak üzerinde gayet iyi durabiliyorum uzun süre.Yansımamı ise görmeniz için su,ayna vb şeyler gerekiyor.

Mesajınızı okudum, ve iyi dileklerimi iletmek istedim.Yazmak zorunda bile olmadığım bir konu için ayrılık hoş olsun diye "güle güle" kelimesini kullandım.Ne zaman, kimler için kullanıldığı aşikar bir sözdür.

Yanlış anlaşılmış olabilirim, sorun yok.Ama, bir görevliyle böyle konuşmamanız gerektiğinizin farkındasınız ama bu şekilde konuşmanız etik değil.

Neyse hayırlısı diyelim, içerideki sistem hakkında en ufak bir fikriniz bile olmadığınız için yine suçlu biz olduk ilk mesajınızda, sorun yok.Bilirsiniz işimiz balıklarla değil malik ile.

Dediğim gibi, güle güle.

İyi forumlar.

8. Benim amacim dunya barisi saglamak degil cunku bunu hic kimse yapamaz. Dalga gectigini herkes biliyor fakat benim amacim bir degisim bu degisimide disariya yansitabilmek.

9. Bak şimdi sen napıyorsun biliyor musun ? 33 liraya güzel bir protein tozu alıyorsun. Karıştırıyorsun muz felan işte, gerisi kolay.

TSUNAMI•™ bunu beğendi.
  10. dodge viper hakan ben 5 ay bırakıp geri dondum hayat buldum diyebilirim ama oyun uyuşturcu gibi arkdşların gazıyla tekrar başladım bida donmemen umuduyla hayatın berak yolun açık olsun kardeş yazını okurken kendi düşüncelerimi gördum hayırlısı bakalım ./bu forum seni unutmaycak konularınla .

11. Neyin sisteminden bahsediyorsunuz ki ? Ben sadece surekli kendini degistiren bir zeka kupu goruyorum.

Bu her seyde boyledir.

Ben yanlis anlamis olabilirim fakat sunu belirteyim bu yazilan seyler gerceklerdir ve bu gerceklerin en saf halidir. Tabi bu saf seklini herkes goremez bunun icin kafasini kaldirip etrafa bakmasi gerekir kim olursa olsun.

Okuduysaniz kusuruma bakmayin bir kac gundur bir sorunla bogusmaktayim bundan dolayi sinirliyim.[/QUOTE]

yılmazbey749749 bunu beğendi.

12. Yok tesekkur ederim dogal seyler tercih ederim. Siz denemekle baslayabilirsiniz.

GREED bunu beğendi.
  13. Amaç dalga geçmek veya benzeri bir şey değil. Seni anlıyorum cidden

Ama sence biraz büyütmüyor musun bu tarz konuları. Gelişimden bahsetmiyorum. Diğer konulardan. Yani evet kafa yapılarımız Türkiye kafasından cidden farklı ve ikimiz dediklerimizi anlayabiliyoruz ama soğukkanlılığı koruman ve bu tarz konular açıp forumu bırakmak yerine; hem hayatına devam etmen, hemde arada bir foruma girip buradaki iyi niyetli insanlarla sohbet etmen iyi olmaz mı ? (Oyunu konuya sokmuyorum) Yani demek istediğim çözüm yollarınla kendine fazla yüklenmiyor musun ? Sadece bu konudaki konu içeriğinden bahsetmiyorum. Senle sohbet ettiğim çoğu zaman farkettim bunu. Sana yüklenmiyormuşsun gibi gelebilir ama farklı bir zamanda ve psikolojideyken düşününce (ki uzunca bir zaman sürecinden bahsediyorum) cidden kendine yüklendiğin hissini yaşıyorsun.

Daha fazla karıştırmadan bitireyim. Yeterince karışık yazmışım zaten. Kendime göre oluşturup yazınca ister istemez anlaşılmaz oluyor.

ÈrroR_™ ve yılmazbey749749 bunu beğendi.
  14. İste sorunda bu.

Bu yuzden ben buralari birakiyorum arkamdan kimin ne yaptigi umurumda degil isterse foruma da ul zurna ceksin umurumda degil sadece ne kadar bos bir insan onu ilan eder.

Uzgunum koray fakat ben maalesef kime iyi desem arkamdan vurdu arkamdan laf etti fakat ben sunu fark ettim kimseye ihtiyacim yok iradem ve kendi benligim ile yeteri kadar hesaplama yaptiktan sonra her sorunun altindan kurtabilecegimi gordum bunuda gecmisim gosterdi sadece ufak bir gecmise gezinti.

Bu konuyu neden mi actim ? Bazilari merak ediyordu ben mesajimi verdim puzzle ı birlestirme sirasi onlarda. Burada harcanacak vakitle daha fazla bilgi toplayabilir ve bunlari isleyebilirim.

15. Darion26

Darion26 User

Black, forumda seni hep örnek almışımdır bu tutumundan dolayı, ve hep kendime yakın görmüşümdür. Aslında 2 tip insan vardır şöyle tabir ediyim ''Kimini mermiler öldürür kimini artık bitti lafları.'' yani insanlar için bunlar normal olabilir. bilmem anlatabildim mi :)
    İnsanlarla güzel uğraşıyorsun, böyle bir mekanizma geliştiren şey sende ne oldu bilmiyorum ama baya etkili bir şeymiş. Sizin gibileri anlamak cidden zor madem sevmiyorsun adamı dalga geçiceksin kendine sakla uğraşma adamla. En az onun kadar bende sinir oluyorum.

GREED bunu beğendi.
  16. Gayet iyi anlattın :)
    Daha fazla kişisel yaşam tarzı hakkında yazmayayım. Sana hak veriyorum ve yazdıklarını okuduğumda 1 yıl önceki halimi hatırlıyorum. Özlediğim zamanları.

Ayrıca yukarıdaki gibi niyeti cidden dalga geçme amacı bulunduran mesajlara cevap verme zahmetinde bulunma yahu. Kimse kimsenin hayatı hakkında tam olarak fikir sahibi değil burada. Küçümseyen bir yaş yüzünden, bir de anlamadığımı diyeyim 'o şekilde' yaşamadığımı diyeyim işte o yüzden yazıyor.

ÈrroR_™, GREED ve Darion26 bunu beğendi.
  17. Bak interneti sınırlıya çevir bizimkide 6 GB oldu.

18. Serfric aslında kendimi geliştirmem icin internetten buyuk ölçüde yararlanacağım.

Artik kitap halinde ki ansiklopedilere gerek kalmadi internet buyuk bir kütüphane tabii dogru bilgiye ulaşırsak buyuk bir kütüphane.

Bu oyunların , sosyal ağların ve diger uygulamaların insanlari aptalastirmaktan ve bebek emziği gibi onlari surekli gerilemeye götürmekten baska yaptigi bir sey yok.

Emzik emen buyuyemez.

Yani sunu demek istiyorum dahi insanlar yani kimsenin bilmediği cevherleri bu sekilde değersiz hale getiriyorlar. Beyin kullanılmadıkca işlem kapasitesi düşer.

Bunu neden mı yapıyorlar ? Ne kadar dahi o kadar insanligin gelişmesi ve bilinçlenmesi demek bunuda istemiyorlar insanlari para makinesi olarak gören ileri düzey üst tabaka dediğimiz bir grup var dünyada.

Hatırlarsanız okulda bize sunlar öğretilmişti:

Köle , köylü , şehirli , burjuva , soylu , din adamları ve kraliyet ailesi.

Günümüzdeki şartlara bakarsak bu sınıfların hic bir zaman kalkmadigini ve sahada el üstünlüğü tuttuğunu görebiliriz ama cok dikkatli bakmak gerekir.

Ornek verelim: mülteciler köleler cunku 1. Ve 2. Dünya ulkeleri bu insanlari köle olarak kullanmayı düşünüyor köylü yine köylü. Burjuvalar ise holding ve buyuk şirket sahipleri. Soylular üst düzey yetkililer. Şehirlilerde ayni onlarda kole sınıfında artik. Din adamları zaten gözümüzün önünde ve kraliyet ailesi iste her seyin ustu...

Gunümüzde boyle bir düzen var ve ben boyle bir düzene kesinlikle karşıyım 21. Yyda bilimin ışığı altında gideceğimize hala buyuk ülkeler ve şirketler köle arayışında...

Özlem his etmiyorum koray gecmis aslında senin kılavuz rehber kitabın gibidir cunku yaptigin hataları simdi telafi edebilecek bir deneyimdesindir.

Zaten şurada 2-3 kaldi buralarda durmama sonra bende toza karışacağım. Burada benle iletisime geçecek bir iki kisi var iletisime gecmek isteyen var mı bilmiyorum pek.

19. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

kisaca;gunlerdir gidiyorum gidecegim gitmek istiyorum v.b,sanki bir sebep olsada kalsam,Hakan seni anliyorum ama inan bana yazdiklarinla duzeni degistiremessin,boyle gelmis boyle gidecek,A adinda bir oyun dusun misal onunda forumu, tutkunlari var bizim icin birsey ifade ediyor mu hayir, banane o forumdan yada sorunlarindan A ne ise B de o,,aliskanliklar zamanla gecer bazen kopmak zordur,eziyet senin icin buralar birkac kez de yazdim bunu,diyecegim ne sen ne ben gidersem bu oyun biter,,niceleri gelir niceleri gider,,ha burda birkac kisi hatirlar /hatirlamaz, bir dodge/ errror vardi birzamanlar derler gecer :)olen kisileri bile kahraman ilan edip gunlerce yazanlar bir zaman sonra unutur gider,doganin kanunu ,balik hafiza v.b:) baktin olmuyor bakmayacaksin :)ardina bakmaman lazim, sarpa sardi gidis hikayen ,kim ssevindi kim uzuldu ardimdan, kim ne dedi bana ne,ben karar verdi isem son sozumden sonra cekip giderim,belkide son sozu bile etmeden :)yolun acik olsun hayirlisi olsun ...( daha da dondum geri dersen kisa zamanda mesajda yazmam artik sana :D ciddiyeti kalmaz) hersey gonlunce olsun.

20. Yine geleneğimiz sürüyor aynı kullanıcının tahminimce 50. kez forumu bırakıyorum mesajına şahit oluyoruz.
    Güzel kardeşim oyunu / forumu bırakacaksan bırak, bırakmayacaksan da sırf ilgi çekmek için,arkadaşlarının 'Ne olur bırakma' gibi sözler söyleyip senin egonu yükseltmesine sebep olmak için böyle garip hareketler yapmaktan vazgeç.

Bırakıyorum diyorsun ne hikmetse forumdan çıkmıyorsun, şov senin bu yaptığın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.