Bir Kaç Son Söz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 22 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

1. Geçmişde bu konuları açmış oldum normalde hesabımı dondurma seçeneği yoktu bu oyuna eklenmiş bu yüzden bu fırsat bu fırsat diyorum düzeni değiştiremeyeceğimi bende biliyorum ama en azından düzene karşı kendimi kaptırmamak için elimden geleni yapabilirim.

26-28 ağustosda vip bitiyor buda support aracılığı ile hesabımı dondurma avantajı artmakta yani viple dondursam arkamdan fatura yollayacaklar sürekli yenilendiği için.

Neyse o dalga geçenler istediği kadar geçsin ego kasıyorsun diyenler istediği kadar desin ben kararımdan vaz geçmeyeceğim çünkü artık yenilik istiyorum bu oyuna 10 sene verdik ki pişmanım Allah böyle oyunu göstermesin kimseye.

Kısa bir süre olacağını sanmıyorum pek belkide hiç geri dönmeyedebilirim çünkü artık gerçekten yeter yani.

Vip bitse anında kapatacam hesabı.

Eror öncelikle benim gidişime üzülmenizi istemiyorum kimsenin üzülmesini istemiyorum çünkü üzülürseniz benim en nefret ettiğim şeyi yapmış olursunuz.

Üzülmek çok yıpratan bir duygudur o yüzden beni boş verin kendi hayatınıza bakın.

Son düzenlenen: 23 Ağustos 2016
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. TTNET kullanıyorsan tek şifre girişi yap ebeveyn denetimini aç.

3. Ttnet kullanmıyom.

4. İmzanda yazmak istediğin cümlede ki harfleri bir öncekileriyle değiştirerek yazman gerçekten çok zekice. Çözmekte oldukça zorlandım hatta günlerimi bunun üzerine tez yazarak geçirebilirim. O kadar derin bir mesaj olmuş. Senin çözeceğin şifreler de buna benzer şeylerse, bence vaktini boşa harcama. Günlerini uyuyarak geçir ve ergenliğinin bitmesini bekle :D

5. Cozduysen aferin istesem daha zor yaparim ama maalesef ki senin anlayabilecegin seviye bu.

Cozecegim sifreler SHA-256 formatinda ve daha degisikleride bulunmakta.

Peki sen kasindin bu hazirlayacagim sifreyide bulabilirsen cambridge de okuyabilirsin.

Hatta nsa ve cia ye basvuru yapabilirsin.

Son düzenlenen: 24 Ağustos 2016
  6. Fidye yazılımı şifresi çözeceksin yani :eek: Başarılar, baya sabır ister:rolleyes:

7. Fidye degil.

Bir cok yer alti uyesi bu tip kripto kullanmaktadir. Fidye yazilimi demekde yanlis bir soylemdir ayni sekilde bitcoinde bu formati kullanilmakta.

8. Aynen ismini unuttuğum için fidye demiştim. Umarım çözersinde şifre çözme aracı oluşturursun :)

9. Daha zor dediğin harften 5 önce ki yada 21 sonra ki felan mı olacak ? Ya da bu şifreyi yazdığın için sen zeki çözmeye çalışmadığım için ben aptal mı olacağım ? Kime göre ? Ya da tam tersini düşünelim. Ben bir şifreleme sistemi uydurayım kafamdan hayatını adasan yine çözemeyeceğin türden , bunu çözemediğin için eksik zekalı mı olacaksın. Yoo. Boş işler bunlar ;)

10. Boşsa neden çözmeye çalıştın o zaman ?

Ya sen sataşmak için yer arıyorum demiyorsunda boş diyorsun yakında bir sifre yazacagim umarim cozersin bol sans.

Amacimi bilmiyorsun yorum yapma en azindan senin gibiler yuzunden bu dunya bu halde tabii anlayamazsin

Bence sende sudunu ic yat uyu.

11. Çözmek bir kaç saniyemi aldı, inan ki senden daha yaratıcısını beklemiyordum benim için fazla kolaydı yani. Neyse 2-3 satır ciddi bişeyler yazayım dedim ama haketmiyorsun, çoluk çocukla muhattap olanda hata :D

12. Peki o zaman bunu sen istedin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.