Destek Bir kaç soru?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Soyuz* tarafından 7 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Cyborg-Mimesis-Hammerclaw

1. Mimesis

oy sayısı 1
    5,6%
  2. Cyborg

oy sayısı 17
    94,4%
  3. Hammerclaw

oy sayısı 0
    0,0%
  1. Soyuz*

Soyuz* User

1-Soğuk dalga kapısına katlayıcı ile girsek alacağımız oiller 2'ye katlanır mı?

2-Zeus'um 18 parça oldu kaç parçada birleştirmemi önerirsiniz?

3-Ay sonunda yeterli oilim toplanmış olacak, mimesis'i hala tavsiye edenler olur mu, 35 argeyim yanıltma manevraları açık durumda(%12)
    Toplam %82 ıska alma durumu oluyor iş yapar mı yoksa hammerclaw mı cyborg mı önerirsiniz?
    4-5 aydır bekliyorum bu 3 gemiyle ilgilim seçimim çok hassas olacak.
    Tecrübesi olanlar tavsiyelerinizi dinlerim.Bunun için anket de açıyorum.
    4-Son olarak full havoç+herkülüm, Hades dönüyorum spartanları birleştirmemi tavsiye eder misiniz?
    Tüm sorularımı birleştirdim oyuna dönüşüm için önemli olacak teşekkürler.

2. 1-bence olmaz modumuz cevaplasın bilmiyorum.?
    2- 25 e kadar toplamanı öneririm
    3- mimesis çok nerf yedi. ne için almak istiyorsun düşman kesimi için cyborg. mimesis kaçış ağırlıklı daha çok
    4-kesinlikle spartan yap.hatta durumun varsa ağır konfi spartan,hafif herkul kullan.

Soyuz* bunu beğendi.
  3. Pan

Pan Guest

Merhaba,

1-)Oil katlayıcından etkilenmez.Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
    2-)Tercihim 4.soruda dediğiniz gibi hades yaptıktan sonra oradan gelen anahtarlar ile zeus gününde kutu açmanızdır.
    3-)Bu tamamen sizin oyun içi nasıl kasılmak istediğinize göre değişir. Şahsen ben olsam cyborg alırım.
    4-)Burdada spartan birleştirmenizi tavsiye ederim fakat savaş için spartan+hercules kullananda var . Burda da tercih hakkı tamamaen sizin ama spartan önerimdir.

İyi forumlar.

Soyuz* bunu beğendi.
  4. hocam yeni gemi geldi ama o yinede cyborgtan güçlü değil cyborgu almanızı öneririm

5. Soyuz*

Soyuz* User

Cevap için teşekkürler, tekrar kappa işine giresim yok, özellikle herkül vermemesi ve çok masraflı olması düşündürücü.
    Düşman kesimi yapan biri değilim, daha çok baskın geldiğinde kendimden daha çok güçlü biri olsa da savaşmak isterdim ya da hemen ordan sıvışmak mimesis bunu vaad ediyordu ancak nerflendi.

Cyborg çok tek düze geliyor ancak oyun buna mecbur bırakıyor bugüne kadar mimesisden yana idim güncelleme olayları değiştirdi.

Yeni geminin bir olayını göremedim şuana kadar sadece kullanmak istediğimiz kısmını bazı özelliklerinden feragat ederek arttırabiliyorsun ancak hepsinin tek olarak toplandığı bir gemi hali hazırda var.
    (Cyborg:Hız,Vuruş,Darbe Puanı)

6. :D aynen öyle

7. ilk cyborg diyecektim fakat okuduğumda baskın yapmadığınızı baskın yiyince savaşmak istediğinizi söylemişsiniz o yüzden mimesis diyorum çünkü
    gelenlerdede cyborg olacak ve belki 1den fazla olacaklar 1kişi olsa bile sizden güclü olması muhtemel o yüzden %82 ıska ile kesme ihtimalinizin daha fazla olduğunu düşünüyorum

8. DUMAN.

DUMAN. User

Soğuk dalgada 2ye katlanmıyor malesef banada lazım 2. gemiyi almak için 165 oil + soğuk dalgadan 20 oil 260 da bende var : 445 ediyor 5 oilim eksik kalıyor :)