bir kaç sorum var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve joĸeѕтer tarafından 17 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle merhaba
    darkorbitte en fazla kaç indirim yapabiliyoruz vip paketinden %5 avantajdan & 25 bide oyun bazen %25 indirim yapıyormuş bazı öğelerde % 55 sanırım

yeşil ganimet kutularından neler çıkıyor bunları nerede bulabilirim

bide mega happy hour varken x3 avantaj yani buradan 330bin uridium çeksem 990 bin uridium gelirmi gelmesse supporta mesaj atsam verirlermi?

2. Merhabalar,

Öncelikle ilk sorunuzu çok anlayamadım.Bu yüzden ikinci sorunuzdan başlayalım ganimet kutuları ile ilgili size link gönderiyorum,buradan fikir edinebilirsiniz.Diğer sorunuza gelince genelde sıkıntı yaşamadan x saatinde alımınızı yapabilirsiniz.Herhangi bir problem çıkarsa da bu konuda support her zaman sizlerin yanında,keyifli oyunlar

İyi forumlar

3. en fazla kaç indirim yapabiliyoruz demek istemiştim % 5 vipden geliyor %25 avantajdan bide oyunun bazen süreli yaptığı %25 varmış sanırım öyle okudum bazı yerlerde en fazla %55 indirim mi yapabiliyoruz?

modum burada 990bin uridium yazmıyor ama mega happy hour olunca 330 bin yazıyor

yeşil ganimet kutusunda dediğimide anlamamışsınız sanırım kutudan neler çıkıyor dedim lf4 çıktıgını biliyorum başka neler çıkıyor bunların yazılı oldugu biryer yokmu en ince ayrıntısına kadar

4. En fazla %5 vip, %25 paket, %30 indirim kodu ile %60 indirim sağlarsın(dükkana gelen indirim hariç), dükkanada %15 indirim gelirse toplamda en fazla %75 indirim sağlamış olursun.

5. Merhaba ,

Oyunda %5 VIP indirimi bir de %25 İndirim avantaj paketi ile indirim oluyor. İkisi birleşince %30 indirim olabiliyor. Fakat eğer hediye olarak indirim verilirse yada dükkanda çeşitli kısımlara indirim gelirse % olarak kaç indirim gelirse ona göre değişir.

Yani normalde standart olarak toplam %30 indirim olabiliyor.

x3 süresi içinde 330.000 uridium alırsanız 3 katı olarak 990.000 uridium gelir.

İyi forumlar.

6. darko_pro1

darko_pro1 User

Arkadaşımızın söylediği gibi vip+indirim paketi ile %30 yapılabilir. Ek olarak bazen kod olarak 1 günlük %30 indirim veriliyor fakat bu kodu almak kolay değil. Dükkanada bazen indirim geliyor ve bu indirim %15-%20 değişiyor.

7. Merhabalar,

Sizin aldığınız miktar x saati kaç katı veriyor ise o kadar çarpanla size geliyor.Sizin gönderdiğiniz tabloda normal miktarı yazıyor.Diğer sorunuz için yani ganimet anahtarı içeriği için buradan fikir edinebilirsiniz.

Keyifli forumlar

8. teşekkürler cevapladığınız için bu indirim kodunu nereden bulabilirim , kıyamet modum nereden aldığım önemli değil x3 saatleri içinde alırsam 3 katı geliyor sanırım , son olarak yeşil ganimet anahtarının içeriğinin yazılı olduğu bir konu varmı ?

9. darko_pro1

darko_pro1 User

İndirim kodu bazen twicth'de veya özel bir durum olursa forumda veriliyor fakat her önüne gelen kodu alamaz :)

10. süresi varmı bu kodun ? , tekrar söylüyorum yeşil ganimet anahtarının içeriğinin yazılı olduğu bir konu varmı

11. darko_pro1

darko_pro1 User

12. Merhaba ,

Eğer oyuna girince indirimli teklif olarak geliyorsa o zaman o pencere üzerinden giderek almanız gerekiyor. Diğer türlü Uridium kısmından gidip alırsanız normal fiyat üzerinden alırsınız.

İyi forumlar.

13. fotoğrafını attığım yerden alırsam yani x3 katlayıcıdan yararlanamıyormuyum?

14. Merhaba ,

x3 katlayıcıdan süresi içinde alım yaparsanız katlı olarak alırsınız. Ben farklı bir şeyden bahsetmiştim. :)

İyi forumlar.

15. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

X3 saatleri genelde hafta sonu pazar gunu 20:00-21:00 arasinda oluyor zaten oyuna giris yaptiginda yada ana sayfaya geldiginde ekranda mega happy hour x3 diye belirecektir bu saat araliginda ne kadar uridium cekersen sana 3 kati kadar uridium gelecektir 15.000 cektiysen 45.000 gibi

16. Pars admin bir ara demişti, tekrar söylemek isterim. İndirim paketi %25+vip %5+ var ise kod indirimi %30+ dükkan indirimleri %15-%20 = %75-%80 yapıyor fakat oyunun desteklediği indirim miktarı en fazla %75 demişti admin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.