Bir kaç sorum var.

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve TheTürkishPower52 tarafından 22 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1-Arkadaşlar şimdi LF4'ü gemiye koymakla droitlere koymak arasında fark nedir ? Hasar yada kullanım açısından ne fark ediyor ?

2-Arge geliştirmek mi daha öncelikli olmalı yoksa lf4 gibi lazerleri tamamlamak mı ? (10 Argeyim - 12-13 civarı LF4 var.)

3- Çeşitli bu temel goli tasarımları - Citadel ve Aegis var. Bu gemilerden hangilerini kasılmak için kullanmalıyım ?

4- Kapı yapmanın çeşitli faydalarını biliyorum fakat galiba gemim şuan yeterli değil. Kapıya atlayıp gelen dalga dalga yaratıkları kesip seri seri exp kasmak vb. şey kapıyı tamamlamadığım sürece bir fayda sağlar mı ? Bunu yapmamım kapıyı tamamlamada bana bir zararı dokunur mu ?

5- Kasılmak için kullanabileceğim şuan en mantıklı droit dizilişi nedir ? 2 yada 3 örnek verir misiniz ?

6- Pet almıştım 8 seviye yapmaya çalışıyorum bir yandan. Pet için daha erken olduğunu düşünüyorum heves edip almıştım fakat üst düzey arabalar gibi asgari ücretle klas arabaya binmeye benzedi iş yakıt yetiştiremiyorum. Pet in gelişimini ne zaman yapmalıyım yani lazerler ve argelerden sonra mı yada önce mi gibi bir yorumunuz olursa çok iyi olur.

2. Krios

Krios Guest

Merhaba,

-LF4 Lazer topunu droidlere koymak gemilere koymaktan daha faydalı olacaktır çünkü droidler seviye aldıkça verdikleri kalkan oranı ve hasar oranı artar.

-Bana sorarsanız Ar-Ge geliştirmektense lazerlerinizi geliştirmek daha mantıklı olacaktır.Çünkü her hasarınız arttığınızda katlanarak daha çok güçleneceksiniz ne kadar güçlü bir o kadar hızlı gelişmek demektir sizin için. :)

-Aegis gemisi kullanabilirsiniz şuanki gücünüz yeterli olmadığından dolayı geminin yetenekleri kasılırken can ve kalkanınızı yenileyeceğinden daha avantajlı olur.

-Şuanki gemi gücünüze göre bütün kapıları rahatlıkla yapabilirsiniz ama size tavsiyem Zeta kapısı yapmanızdır.

-Droid düzenlerine buradan ulaşabilirsiniz.Size tavsiyem droid düzenini kullanmanızdır.
    F-15-DL: Burgu Oluşumu
    (150.000) Uridium
    [​IMG]Lazer hasarı % 20 artar.kalkan puanları % 25, kalkan yayılması % 5 ve hız da % 5 azalır.

-Pet seviyeniz ne kadar düşük olursa o kadar az yakıt yer.Ona dikkat etmenizi tavsiye ederim :)

İyi forumlar.

TheTürkishPower52 ve Minerva bunu beğendi.
  3. Sætre

Sætre User

1- LF4 bildiğim kadarıyla son güncelleme ile 220 hasara sahip gemide %5 hasar bonusun olursa bu hasar lf4 gemideyken lazer başına 220 yerine 231 hasara sahip olur.
    son seviye bir iris %10 hasar bonusu vermektedir bu da demek oluyor ki irisde bulunan bir lf4 220 degil 242 hasar saglayacaktır yani ek hasarı 2 katı... ( aynı şey droitler içinde geçerlidir gemide %10 tasarımlar varken droitte %20 dir)

2- yapman gereken şey zeta açıp pazar günleri zetayı tamamlamaktır. gelen 50 anahtar ile 2 haftada bir zeus gününde kutu açmanızı tavsiye ederim zeus parçası tamamlarken yanında apisi ve idarelik bolca lf4 de bulabilirsiniz... 50 anahtar yanında 100 de araştırma dosyası vermektedir bunlarla da argenizi çogaltabilirsiniz. ( pazar günleri bitirmek kaydıyla yoksa 25 anahtar 50 araştırma verir)

3- ben genelde avcı konfi ile solace ile takılıyorum kasılırken eger solacen ve hasar modülleri var ise solace takılmanı öneririm yoksa hasarının artması senin için şuan en iyi seçenek olur zaten ne kadar kalkanın olsa da ful adam geldimi her türlü kesecektir...

4- Zeta kapısı gayet kolay bir kapıdır 2k 3k vursanız bile yaparsınız sadece uzun sürer ve içindeki yaratıklar credi/uridium konusunda gayet iyidir kapı ödülü 35k uri içerisinden de 13k uri toplanıyor toplam 48k gibi bir uri kazanıyorsunuz...

5- kasılmak için tabiki şuan olmazsa olmaz burgudur kapılar için ise güvedir.

6-petiniz lvl atladıkça yakıt tüketimi artar 8 lvl yeterlidir 3. seviyeler için 8 seviyede tutabiliyorsanız tutun şuanlık görev bitiminde kapı bitiminde petinizi kapatınız tecrübe gelmesin...

ben yazarken @Krios moderatörümüz hemen cevap vermiş bile :D

TheTürkishPower52 bunu beğendi.
  4. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Yinede ellerinize sağlık.Teşekkür ederim :)

İyi forumlar.

5. 3- Soruyu tamamıyla netleştirmek için küçük bir sorum daha var. Solace i modülsüz kullanmak biraz anlamsız olmaz mı ? Sonuçta modülleri alabileceğim bir yer yok şuan. Şansa bağlı eğer etkinlik vb. yerlerden gelirse alabiliyorum. Golinin hasarı arttıran tasarımını kullanmam daha kullanışlı olmaz mı ? Bir de venom ile modülsüz şekilde kasılma işini yapmam önerisini aldım bir arkadaştan o da kafama takıldı.

Ekstra soru : Kapılardaki wave kısmını 40/40 yapmam ödülü almama yeterli olur mu ? Yoksa enerji kısmını illa 34/34 yapmak zorunda mıyım ? Enerji yetmezse onu tamamlamak çok önem arz ediyor mu ? Acemi olduğum için alpha kısmından başlamıştım en azından başladığım şeyi bitireyim diye örnek veriyorum. Sonrasında zetaya göz diktim. :)

6. 1-Droidin 6.seviyede %10 hasar bonusu var.
    2-Zeta yaptıkça zaten arge de gelir yeşil anahtarla birlikte lf4 de.
    3-Sizin seviyeniz için en uygunu ageis.
    4-Kapıda x2, x3 cephanelerini kullanırsanız fazla zorlanmazsınız. O cephaneler kapı açtıkça çoğalıyorlar zaten.
    5-Burgu. Ama kapıya girince güve.
    Şu an donmuş labirent etkinliği ile solace için hem %5 hız hem de %5 hasar modülü veriyor. 34/34 olunca kapı portalını tamamladığınız anlamına geliyor. 40/40 ise kapıyı bitirdiğiniz anlamına geliyor.

TheTürkishPower52 bunu beğendi.
  7. Peki bu modülleri ne şekilde alabilirim ? Görevler listemde göremiyorum o tür bir görev.

8. Görev kulesinde olmaz o. Hedefler kısmında var.

Listeye bakarsanız hız modülü de mevcut. Üstelik bunlar için savaş bileti almanıza da gerek yok.

9. 3- Soruyu tamamıyla netleştirmek için küçük bir sorum daha var. Solace i modülsüz kullanmak biraz anlamsız olmaz mı ? Sonuçta modülleri alabileceğim bir yer yok şuan. Şansa bağlı eğer etkinlik vb. yerlerden gelirse alabiliyorum. Golinin hasarı arttıran tasarımını kullanmam daha kullanışlı olmaz mı ? Bir de venom ile modülsüz şekilde kasılma işini yapmam önerisini aldım bir arkadaştan o da kafama takıldı.

Şuna bir cevap alabilirsem konuyu kapayabiliriz. Kalabalık yapmasın sayfada.

10. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Benim şahsi fikrim gemi yükseltme modülsüz solace < aegis fakat bu fikrim kasılmak için diğer türlü solace bir adım önde gibi geliyor. Goliath gemisinin hasar veren tasarımlarıda mantıklı fakat istediğiniz zaman can yenileyemiyorsunuz en azından azaldığında hasar almadan tamir olmanız lazım fakat aegiste böyle değil yaratık keserken kalkan,darbe puanı yetenekleri bir hayli işlevli gibi.

Gerekli cevaplar verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.