Bir kaç sorum varda?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efe tarafından 14 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Efe

Efe User

1-Alpha kapisi yapmak istiyorum.15 bo2 var gemiye doseli.Ben 1 konfideki droidleride kalkan yapmak istiyorum.Bo1 kalkanı 4000 kalkan %70 absore 256.000ve ao3 kalkani 5000 kalkan %60 absore veriyor ve 128.000.Sizce hangisini dosemeliyim?Parasi onemli degil.
    2-Pet hammadde toplayici 3 kac uridium?
    3-Peti nasil hizli kasarim?Girrvler disinda?Tahminimce yolu yok ama.
    4-Pet ticaret modulu palladium takas edermi?
    5-Kapı yaparken olsem kapi bosami gider?Gitmiyorsa nasil devam edilir?
    6-Bir kapiyi tamamlayip bitirdikten sonra tum parcalari tekrar mi toplamak gerekiyor?
    7-Alpha kapisi yaparken sabit durmadan kamikaze3 patlatmanin yolu varmi?Varsa video yada aciklama verirseniz sevinirim.
    8-Kapı yaparken kalkan yerlestirme cikarma falan yapilabilirmi ?
    Tesekkurler.

2. kalkanının fazla olmasını istiyorsan ao3 koy gemine ama benim fikrim eğer ki fazla bo2'n yoksa bo1 tak
    peti görevler dışında npc keserken açık tut onada tp gider özellikle cubikonda
    kapı yaparken ölürsen 1 hakkın gitmiş olur ve kaldığın yerden devam edrsin 3 hakkın var kapıda uridiumla hak satın alabilrsin
    kapı tamamlandıktan sonra parçaları tekrar toplaman gerekiyor
    alpha yaparken kalkan konfinde sabit durup pet atabilrsin ben öyle yapıyorum
    kapı yaparkende konfilerinde herhangi bir değişiklik yapamazsın bölümü bitirince hangara dönüp konfini düzenleyebilrisn

3. Efe

Efe User

Tesekkurler diger sorularida cevaplarsaniz sevinirim.

4. 1-Alpha kapisi yapmak istiyorum.15 bo2 var gemiye doseli.Ben 1 konfideki droidleride kalkan yapmak istiyorum.Bo1 kalkanı 4000 kalkan %70 absore 256.000ve ao3 kalkani 5000 kalkan %60 absore veriyor ve 128.000.Sizce hangisini dosemeliyim?Parasi onemli degil.
    bo1 al kamikaze atağın için kalkanının absorbesi önemli yoksa patlayabilirsin.
    2-Pet hammadde toplayici 3 kac uridium?
    17.500
    3-Peti nasil hizli kasarim?Girrvler disinda?Tahminimce yolu yok ama.
    kasılırken peti ack tut zamanla kasılıyor bi süreden sonra petinin seviye atlamasını bile istemeye bilirsin tamir fiyatı artıyo
    4-Pet ticaret modulu palladium takas edermi?
    5-Kapı yaparken olsem kapi bosami gider?Gitmiyorsa nasil devam edilir?
    3 hakkın var 3 kere patlarsan kapı imha olur
    6-Bir kapiyi tamamlayip bitirdikten sonra tum parcalari tekrar mi toplamak gerekiyor?
    tekrar yapmak için yeniden inşa etmen lazım
    7-Alpha kapisi yaparken sabit durmadan kamikaze3 patlatmanin yolu varmi?Varsa video yada aciklama verirseniz sevinirim.
    geminin dayanıklıkğı yeterliyse ortalarında dur kamikaze atıp kaç
    8-Kapı yaparken kalkan yerlestirme cikarma falan yapilabilirmi ?
    kapıdayken yapamazsın dalgayı bitirince cıkıp konfi ayarı yapabilirsin
    Tesekkurler.

5. Efe

Efe User

Tesekkurler.Kapıya nasil devam edicem bi portal falanmı cikio yoksa haritanin bi yerindemi doguyoruz nasil oluyor?Absore nedir?Ne ise yarar?
    Bunlari cevaplayip kitleyebilirsiniz.
    Cok tesekkurler.

6. kapıylar dalga halinde geliyo her daganın bitiminde 2 portal cıkıyo biri devam biri ana üsse gitmek için.eğer ana üsse gidersen kaldığın yerden devam edebilirsin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.