bir klasik darkorbit saçmalığı daha

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve webce tarafından 24 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. webce

webce User

ATLANTİS cm nin cahilliğimi desem ne desem dün osmanlı cm yanlıslıkla beni banladı diye nickimi ......! bu yapdım bu nick yasakmış madem yasak ozaman neden yazabiliyoruz ozaman bu nick yasaksa yazamayalım arkadaş nick değiş diyorsunuz nick 48 saatten once değişmiyor ve yapılan asıl haksızlıkda burda 7 gün ban supporta basvurursun demiş nicki değişince soruyorum size tr oyuncuları support kaçınıza msj yazdıkdan bir saat içinde cevap yazdı bana tam 4 gün sonra döndü kendi işimi kendim hallettikden sonra yani işime yaramadıgı zaman

CM liği zorla yapıyorsa bu arkadaşlar bıraksınlar OSMANLI cm zaten sırf taraflı bir CM adam benı niye banladıgını bilmiyorr idda edıyorum bir tane yanlış kelimem olmuşsa ben bu oyunu bırakırım hepsindende özür dilerim....

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle uslubunuza dikkat edin.Chat ortamında yaşanan sorunları ID numaranız ile supporta bildirin.Form moderatörlerinin Chat ile ilgili burada yapacağı bir işlem bulunmamaktadır.

Burada hiç bir CM arkadaşa zorla görev yaptırılmıyor.Buradaki arkadaşların hepsi sizler gibi oyunculardır.Yeri geldiğinde herkes oyunundan fedakarlık yapıp sizlere yardımcı olmaya çalışıyorlar.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.