Bir konuda sizlere danışmak istedim.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Goudelock tarafından 23 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Goudelock

Goudelock User

Arkadaşlar katlayıcımla saatte 7k uri kasıyorum ortalama olarak. Pet almak istiyorum, kutulardan modülleri tamamladım. Ama PET'i çıkartamadım bir türlü.

Sizce PET kutusu toplamaya devam edip pet mi çıkartmaya çalışayım yoksa uri ile kasıp işimi sağlama mı alayım ne dersiniz? sonuçta 3 saat toplarsam 21k uri ediyor ve 15 bin de bende mevcut şu anda. 3 saat sonunda alabilirim peti indirimle. Ama kutu toplarsam daha erken çıkabilir ve uridium cebimde kalabilir. Ya da çıkmaya da bilir o yüzden kararsızım. Ne dersiniz?

2. Günlerce günde 6 saat süreyle pet kutusu toplayıp pet çıkartamayan arkadaşlar var forumda. Ama bu demek değil ki size de çıkmayacak. Tamamen şans işi ama oranı baya baya baya düşük, bunu göz önüne alarak kararı verecek olan sizsiniz.

Benim fikrim normal avantaj kutuları daha kãrlı hem elitin artar hem gg gelir hem uridium.

3. Boşa kutu ile uğraşma Uridium biriktirerek al. Ayrıca kutulardan çıkan modüller 1. seviye açıkcası işine yaramaz onlara güvenme yani. Aldıktan sonra PET'i 8.seviyeye kasıp 3.seviye modül/protokolleri dizmen gerekiyor.

4. Kardesim GGleri topla biriktir.
    Uridiumu topla Peti al cikicagi yok.
    Petin icindeki moduller 1 level olarak fullenmistir.Bu senin hicbir isine yaramayacaktir.
    Petinizi 8 level yapin.Ve icine 3 seviye oto toplayici ve kamikaze alin.Ardindan katlayici alacaksaniz 3 tane de 3. seviye Radar alin.
    Ardindan Biriken Ggler olacaktir.Bunun hepsini Zeta kapisina basin.Zeta Kapisinin Odulleri;
    -25 yesil anahtar
    -25.000 UCB
    -50 gunluk dosyasi
    -35.000 Uridium+13.000 Npclerden
    +HAVOC dieoit tasarimi kaznma sansi=Ilk yapista %100 sonrakilerde %33
    +Havoclar tum irislerde apis varsa apiste zeus varsa zeusta full olursa vurusunuz %10 artar.
    Zeta kapisini yapin.Havoclar fullenene kadar full+yari full bir geminiz olur.Ayrica Argelerinizi de
    24 Arge Kalin Skmak
    Gemi Govdesi 1 = 2 arge
    Muhendis =1 arge
    Kalkan Enerjisi =5 arge
    Kelle Avcisi 1 =2 arge
    Gemi Govdesi 2 =3 arge
    Kalkan Skligi=5 arge
    Kutu toplayamaya devam edecekseniz burda yol ikiye ayrilir
    Ya baglayici isin 2 ye 3 arge verin(kutu toplayacaksaniz)
    Ya da ayarciya 3 arge verin.(kutu toplamayacaksaniz)
    Sonraki 3 argeyi de
    Kelle Avcisi 2 =3 arge

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.