Bir Sebepten Dolayı Oyuna Giremiyorum?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Spark™[YiKi] tarafından 5 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 saattir tr2 sunucusuna baglanamıyorum yarıda kalıyor basla butonu bi çözüm bulun artık katlayıcımız indirimimiz ve vipliğimiz bosa gidiyor bu ne böyle sorun varsa bilgilendirme yapın artık

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba ,

Farklı Tarayıcıdan Girmeyi denediniz mi acaba çerezleri temizleyip veya başka tarayıcıdan tekrar girmeyi deneyiniz.
    Teknik ekip sorunu çözecektir eğer bir sorun varsa ama şikayetler üzerine sürekli girmeyi deniyorum ve oyuna giriyor.

İyi Forumlar.

3. JACKSo

JACKSo User

Bende giremiyorum 3 saatir dns degıstırdım 4 tane tarayıcıdan gırdım çerezleri sildim tarayıcıyı 3 4 kere sıldım ayarları sıfırladım hala YÜKLENIYOR EKRANINDA KALIYOR YARISINA BILE GELMIYOR.

4. girmiyor denedim herseyi

5. Merhaba,

Oyuna giriş problemi şuan için bulunmamaktadır, dilerseniz tekrardan giriş almayı deneyin .

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.