Bir şey sorcam

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Yan.Çar) tarafından 22 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yan.Çar)

Yan.Çar) User

Nefes Adminim sizinle konuştuk ama ben son kez sormak istiyorum ben ban yedim konu açmıştım chat banı deil bildimiz ban durduk yere ve bunu Chat admine sordum kulanıcı adımı istegi 7 gün dedi dogrumu eyer biliyosanız sölerseniz beni mutlu ederisiniz bununla teseli edim kendime hiç olmasa haksız yere ban yedim ama 7 gün beklemeye razıyım

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kesin bir şey söylemem ve umutlandırmam yanlış olur fakat chat admini bu şekilde 1 haftalık bir ban atıldığını söylediyse doğrudur 1 hafta geçtikten sonra yeniden deneyiniz eğer herhangi bir hile yada başka bir program kullanmadınız ise ve sadece chat banı aldıysanız 1 hafta sonra hesabınız açılacaktır benimde klanımda 1 hafta kapatma cezası alan oldu ve bu süre zarfından sonra açılmıştı lütfen bekleyin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.