Duyuru Bir Şeylerin Değişmesi Gerek Artık

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve FyRo tarafından 28 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. FyRo

FyRo User

Arkadaşlar merhaba, yazdıklarımı ciddiye almanızı önemle arz ediyorum. Geçenlerde YouTube'da gezinirken bir oyunun boykot edildiğini gördüm. Boykot edenlerin gerekçeleri oyunla alakalı sorunlar üzerineydi. Steam platformunda oyunun puanlamaları yerin dibine girmiş ve oyun yapımcılarını açıklama yapmak zorunda bırakmışlardı. Oyun yapımcıları da oyuncuların oyunda değişmesini istedikleri durumların değişeceğine dair açıklama yaptı. Ben artık DarkOrbit'i oynamıyorum ama arada nostalji için girdiğim oyunun bu hale gelmesi ve gitgide p2wni benimsemesi, tatmin edici yeniliklerinin gelmiyor oluşundan ötürü fazlasıyla rahatsızım. Birçok kişinin de rahatsız olduğuna eminim. Durum böyleyken, oyuna bir yandan para yatırıp, bir yandan oyun ne isterse ona uymak zorunda kalmamız, botlarla kıyasıya kapışmak, bunlara hiçbir şekilde tatmin edici önlemlerin alınmaması sizleri bir nevi oyunun kölesi gibi hissettirmiyor mu? Oyun yapımcıları ne isterse ona uyuyorsunuz, onu kabulleniyorsunuz ve oynamaya devam ediyorsunuz. Burada bir topluluk oluştursak, hep beraber ortak sorunlarımız üzerine yoğunlaşıp oyun yapımcılarını bunu değiştirmeleri için uyarsak ve hatta gerekirse oyunu bıraksak, bir şeyler düzelmez mi? Ben sizi bir şeylerin değişmesi için bu boykota davet ediyorum. Zaten bu konu yeteri kadar ilgi görmez, görse bile bir şeyleri değiştirmezse; şahsen nostalji için girdiğim oyuna artık nostalji için bile girmeyeceğim. Oyun zevkinizi siz belirleyin, oyun yapımcılarının kendi kafasına göre koyduğu kurallara, banlamadıkları botlara göre değil. Destek verecek arkadaşlar 2 dakika sonra forum üzerinden farklı konulara tolerans sağlamasın lütfen. DarkOrbit sorunları olan bir oyun ve sorunlar dışında konuşulması gereken farklı bir konu olduğunu düşünmüyorum. Gerek botlar (pro etkinliğinde güzel haksızlığa uğradık), gerek p2w sistemi, gerek optimizasyon sorunu vs. vs. uzar gider. Desteklerinizi bekliyorum. Kendinize gelin ::)=)=:)=:)=========):):)):):=))::):):)))))))))))))))

•NoThingLose• bunu beğendi.
  2. Ben bıraktım darısı size :D

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Biraz zor diyeyim bende yani fazla umut bağlama diyebilirim. Kaç sene oldu daha unity beta versiyon göremedik. Gerisini yazmıyorum bile :)

Sayfayı Paylaş