Bir şikayetimi dile getireceğim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve XxAnİabLexX tarafından 2 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar 8 iris 2 havoç bi çarım var 5 lf4 lf3 bo 2 filan ful 19 arge şimdi ben buna zeta aççaktım pala topluyacağım gittim 5-3 e 0 pala vardı topladım topladım 540 tane oldu eğlene eğlene topluyodum arkadaşla sohbet ediyoduk sonra 2 tane adma geldi aynı klan farklı şirket ilk 10 larda sıralaması var bunlar bana sıkmaya başladı x4 70 k sıkıyolar rahat rahat peti kurtarayım dedim keserler bi baktım kesmişler sonra kaçarken benide kestiler sonra chattan bu adamlara pm attım niye beni kesiyonuz bne sadece pala topluyom diye filan bunlar mesaj filan yazmadı egoları yüksek tabi yazarlarmı onlar oyuna para yatıran 18 yaş üstü kesim bende 16 yaşındayım bu arada tr 5 chat gerçekten çok kirli millet birbirine mesaj dolu sözler yolluyor ve o klanın üyeleri hiçmi ban yemiyor okadar çok şey anlatan kelimeler kullanıyolarki aynısını biz kullansak direk ban yiyoruz ama onlar dokunulmaz olmuş adamlara bişey yazıyorum hiç cevap yok bişey yok bu ego nerden geliyor allah aşkına kendilerini başka bir ırk sanıyolar rc kanalından 2 tane apaçi şarkısı açıp gaza gelip kendilerinden 2-3 kat güçsüzleri keserek egolarını tatmin ediyolar yetti artık oyuna geri dönmüştüm havoç yapmaya çalısıyordum ama kesildim irisler hasar uff yetti artık hadi kolay gelsin

2. *Ben palladium haritasında kimsenin gücüne bakmaksızın *** hariç kimseyi kesmem çünkü birini kesersem düşmanlarım olur düşmansa kasıldığım haritada karşıma çıksın istemem bu benim tercihim her insan farklı düşünür nitekim savaş oyunu oynuyoruz görevlerimizden biride düşman şirket oyuncularının kasılmasını engellemek arkasında sağlam bir ittifak varsa gemisi sağlamsa rakip oyuncuları kesebilir çünkü ileride onun için tehlike oluşturabilir.

*Kardeşim kimse dokunulmaz değildir chatde uygun olmayan yazı yazanları ss alıp supporta yollarsın.Support gereğini yapar.

*Siz o iki şahsın sıralamada olduğunu söylediniz düşünseniz chatde o iki şahsa mesaj yazan yüzlerce insan olabilir adamda haklı olarak chatde cevap vermeyebilir çünkü hangi birine cevap versin.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Eylül 2014
  3. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Chat düzeninen CM arkadaşlarımız sorumludur ve yoğunluktan dolayı gözden kaçan yazılr olabilir şikayet etmek istediğiniz yazıların Cm arkadaşlarımıza iletebilirsiniz arkadaşlarımız gereğini yapacaklardır.

Keyifli Forumlar.

4. Ancasin

Ancasin User

Görev yapıyor olabilirler, pala toplamanı istemiyor olabilirler; her ne kadar 5-3 de kesmeye çalışanlara karşı olsam da sonuçta hiçbirimiz adamlara neden sıkıyorsun diyemeyiz, savaş oyunu oynadığımızın farkında olmamız lazım. Chat konusunda ise, tr1'de (en ufak bir isim vermiyorum) birkaç kişi sayesinde chatin seviyeyi yerlerde; o yüzden de chat penceresini kapatıp oyunumu kafa dinleyerek oynarım, sen de böyle yapabilirsin.

5. hayır klanları ilk 10 sırada yanlış yazmışım o klan sürekli mmo vru kesim yapıyor ve chatta sürekli kavga peşindeler

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Mod arkadaşımında dediği gibi uygunsuz bir chat ortamında size karşı yazılan yazıları resimleyerek supporta gönderiniz incelenerek gereken işlem yapılacaktır.

Paladium haritasında kesim var ise buna engel olmak çok zor maalesefki unutuyoruz bu savaş oyunu ve maalesefki her serverda olduğu gibi sizin serverınızda da bu kaçınılmaz kesim yapan var yapmayan var buna engel olunamaz bunun sıralama klanlar ile bir alakası yok çünki kesmek isteyen zaten kesiyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.