Bir Sonraki Plutus Etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Melik•Bey tarafından 4 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. x-8'de ortaya çıkan kapı ve 4-4'te beliren canavar etkinliği bu sene içinde yapılacak mı ?
    Sizin bir bilginiz var mı ?

2. Bence yapılmaması daha iyi. Boş beleş bir etkinlik oluyor. Çok zor bir kapı ve doğru düzgün malzeme vermiyor terror kapısı gelmesi daha iyi olur bence .

Spinaci bunu beğendi.
  3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Etkinliğin ne zaman tekrar gerçekleşeceği ile ilgili elimizde resmi bir duyuru mevcut değildir. Tekrar gerçekleşeceği zaman forum üzerinden duyurusunu gerçekleştiririz.

Konuyla ilgili sormak istediğiniz başka soru yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Oyuncuların talepleri (etkinlik anlamında) pek dikkate alınmadığından ,istek üzerine etkinlik düzenlenmiyor.Benim gibi bir çok oyuncuda bu tür etkinlikleri istemiyor.Terör kapısı gibi bir çok oyuncunun istediği etkinliğide getirmiyorlar.

5. Bence X8 deki kapı terör kapısından daha güzel daha keyifli ve daha kolay geldi bana. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz.

6. Dostum her iki etkinliğe de lanet olsun :) inanılmaz zor.Benim tek istediğim tasarım o yüzden sordum keşke biraz basitleştirerek getirseler.

Geri gelmeme ihtimali var mıdır ?

7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Böyle bir ihtimal kesinlikle yok diyemem çünkü bahsettiğim gibi herhangi bir bilgimiz yok. Ancak ben tekrar geleceğini düşünmekteyim. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.