bir soru sorcam

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -_-şırnaklı-_-, Feb 26, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sa forumdakiler x3 de 30 k uridium alsak 90 k olarak geliyosa viplik 1 ay 28 gün 2 hafta katlayıcı mı geliyor açil

2. 30.000 urinin hediyeleri neyse o gelir diye biliyorum.

-_-şırnaklı-_- likes this.
  3. Merhaba ,

Eğer katladıkça kazandakileri soruyorsanız sadece aldığınız uridium miktarı katlanır diğer ekstra ödüller katlanmaz.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ likes this.
  4. tm teşekürler :) peki böyle alsam 1 defa 15 k ikinci defa 30 k 3. defa 75 alsam olurmu böyle yoksa sadece 1 defamı alabiliyoz

5. Merhaba ,

Maalesef o şekilde olmuyor yani listede belirtilen miktarı tek alım yaparak almanız gerekiyor.

• 15.000 Uridium paketi: 2 hafta premium
    • 30.000 Uridium paketi: 2 hafta premium ve 1 hafta İndirim Avantaj Paketi
    • 75.000 Uridium paketi: 1 ay premium plus 1 hafta İndirim Avantaj Paketi
    • 150.000 Uridium: 500 Ekstra Enerji, bir Defcom gemisi ve bir Hercules Droit tasarımı
    • 330.000 Uridium: 500 Ekstra Enerji, bir Defcom gemisi, bir Hercules tasarımı, bir Goliath Surgeon ve Bir Ay Premium

İyi forumlar.

6. modum yenı konu acmıyım dedim şimdi ben pazar gunu x3 te 5 k ceksem 15k olcak bunun 2 hafta vip i gelir mi yoksa illaki 15k lık paket mi cekmek lazm yani x3 olunca 45k u oluyor

7. Hediye paketlerine uygun miktarda uri çekmen gerekiyor katlanınca olmuyor sanırım.

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

O gösterilen tutarda çekmeniz gereken uri miktarıdır.Arkadaşımızında dediği gibi 15k uridium çekmeniz gerekiyor.

Keyifli forumlar

9. ZEHİR

ZEHİR User

Merhaba,

Sorunu hakkında detaylı bilgiler BURADA mevcuttur. İnceleyiniz.

15k uridium x3'de 45k eder ama ödül olarak : 15.000 Uridium paketi: 2 hafta premium

30k Uridium x3'de 90k eder ama ödül olarak : 30.000 Uridium paketi: 2 hafta premium ve 1 hafta İndirim Avantaj Paketi

75k Uridium x3'de 225k eder ama ödül olarak: 75.000 Uridium paketi: 1 ay premium plus 1 hafta İndirim Avantaj Paketi

150k Uridium x3'de 450k eder ama ödül olarak: 150.000 Uridium: 500 Ekstra Enerji, bir Defcom gemisi ve bir Hercules Droit tasarımı

330k Uridium x3'de 990k eder ama ödül olarak: 330.000 Uridium: 500 Ekstra Enerji, bir Defcom gemisi, bir Hercules tasarımı, bir Goliath Surgeon ve Bir Ay Premium

Yani kısacası sadece uridiumunuz x3 de katlanmaktadır ödül yine aynı kalmaktadır.

Gerekli cevaplar verildiği için konu kilitlenebilir.

Keyifli forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.