Bir Takım Sorular

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ™•BURSA[TR]16•™ tarafından 29 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar bu pet için hp-link modül etkinliği hangisidir ve ne zaman gelir acaba bilgisi olan varmı birde bu petin olmazsa olmazı has modülleri ve protokolleri nelerdir stratejik açıdan aydınlatabilcek varmı?
    (Örneğin radar protokolü petin toplama menzilini artırıyor ya mesela savaş esnasında petin lazer sıkma menzili de artıyomu yani uzaktan vurabiliyormu gibi )

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Hp link için ilgili etkinlik,
    https://board-tr.darkorbit.com/threads/agatus-kirilmasi-s-s-s.155875/#post-1377103
    Olmazsa olmaz modüller demektense sizin kendinize göre ayarlamalar yapmanız gerekmektedir. En işe yarayan modüller, kombo tamir, düşman bulucu, otomatik toplayıcı desem de bunlar sizin oynayış biçiminize uygun olmayabilir. En ideal seçim kesinlikle size aittir.(ama en olmazsa olmazı düşman bulucu). Stratejik açıdan npcler için oynuyorsanız göreviniz varsa bulmakta zorlanıyorsanız kesinlikle düşman bulucu. Özel etkinlik kutularını toplamak için otomatik toplayıcı modülü hele ki protokolleriniz varsa yemede yanında yat özellikler crhomin etkinliğinde çok fazla işe yaramaktadır.

Savaş esnasında maalesef ki menzilini arttırmıyor sadece toplama, düşman bulucu gibi menzil gerektiren işlemlerde işe yaramaktadır. Örnekle göstermek gerekirse 4-5 haritası oyunda ki en büyük haritalardan biridir koyduğunuz 3. seviye radar protokolleri ilgili görselden anlaşılacağı gibi haritayı bu şekilde kaplamaktadır.

Radar menzili.gif

İyi Forumlar.

3. Sayın moderatörüm bu hp link ile dp link aynı şey mi oluyor. Hp link hasarı petin kalkanlarına yönlendirirken, dp link ise petin darbe puanlarına yönlendiyor diye bir şey duymuştum yanlışmı biliyorum acaba?
    Ek olarak düşmanla savaştığımızı varsayalım düşmandan kaçarken yani ben uzaklaştığımda petimin düşmana sıkma işlemini kaçınma protokolü ile sağlamak mümkünmü nasıl olabilir acaba. Radar protokolü sadece toplama ve düşman bulmak için mi işe yarıyor. Düşmana veya npcye uzaktan sıkmasını sağlamıyor mu