Bir tek bende mi oluyor?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Deli.Arnavut., Feb 17, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Öncelikle merhabalar.Az önce bir arkadasimla vurus denemesi yaptik benim gemimde full lf4 onunkide fakat.. Dmg-bo1 ve bo2 lerde mevcut 2 mizde ancak arkadasim x4 (ucb-100) ile 104 k vururken ben 90 k anca vurabildim nedeni nedir ?

2. Merhaba ,

Bire bir aynı mı ? Eğer bir takım farklar varsa böyle olabilir. Ayrıca vuruşlar minimum ve maksimum vuruş aralığında değiştiği için böyle gözükmüş olabilir.

İyi forumlar.

3. adminim a dan z ye herseyimiz ayni

4. SORRYAGA

SORRYAGA User

Vuruş denemesinde en az bi 8-10 saniye lazer sıkmalısın ki minimum ve maksimum değerlerini görebilesin.Belki arkadaşın max değeri görmüş ya da araya roket hasarı girmiş olabilir.İkinizde max ve min değerlerinizi öğrenip öyle karşılaştırın derim.

5. Merhaba ,

Forum üzerinden inceleme yapma şansımız yok ama bana illa fark var gibi geliyor.

İyi forumlar.

6. 5 yıldır oyuncuyum burada ne yapmam gerektiğini tabi ki de biliyorum fakat nedense 90 k nın üzerine çıkmıyor :( bugün arkadaşla bir daha denerim artma olursa buraya yazarım.

adminim arkadasimla vurus denemesi yaptik yine bu sefer duzelme oldu kusura bakmayin sizide mesgul ettim.Konu kilitlenebilir. (edit:99k vurdum :)

Last edited by moderator: Feb 18, 2016
  7. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.

Konun Kilitlenmesi uygundur.

iyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.