Bir türlü havoc gelmedi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BOMBACIEFE tarafından 10 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BOMBACIEFE

BOMBACIEFE User

en az ben 15 16 kadar zeta kapısını yaptım tamam eywallah %33 şans vermişiniz ama sonlara doğru bu sanki %1 e düşüyor gibi kapı parçalarını toplarkende öyle sonlarda hiçbir zaman çok çıkdığını görmedim apistede aynı şekil sonra kapıyı yada apisi alıyoruz bol bol çıkıyor,15 16 zetada 7 havoc aldım iyide çıktı ama en az 8. havocu almak için 6 kapı yaptım yok genede gelmiyor. Sonlara doğru ihtiyacım olan hiçbirşey gelmemeye başladı şan şanslıktan çıktı apis alacam çok az kaldı oda düştü artık apiste gelmiyor.

2. Merhaba,

Bu tür ekipmanlar tamamen şansa bağlı olarak çıkmaktadır. Yüzdeleri nedir ne değildir kesin bir şey söyleyemem fakat bazıları ilk denemesinde çıkarırken bazıları çok çok uğraşıyor. Bu da tamamen şansa bağlı olduğunu açıklıyor.

İyi Forumlar.

3. BOMBACIEFE

BOMBACIEFE User

Bence bunda bir açıklık olabilir çünkü ben bazen soruyorum tamamlayanlara birşeymi kullanıyorsun yada bişeymi yapıyorsun diye yarım saat sohbet ettiğim adam grubu terk edip gidiyor. Böyle bir şey varsa bence bu çok büyük haksızlık bazıları büyük emek veriyor bazılarıda anında tamamlıyor.

4. Merhaba,

Havoc konusunda bir açık olacağını sanmıyorum. Olursa zaten iletilip, kapatılması sağlanıyor.

İyi Forumlar.

5. BOMBACIEFE

BOMBACIEFE User

Bu oyunda eskidende Haker oyuncular vardı açıklık kapatsalar bile bu hakerlar hemen yeni birtane bulurdu bencede şuan olmama şansı var ama ilk zeta çıktığında olma şansı olabilir eskiden tamamlamışda olabilirler yani ama bunu yapanlar varsa bulunmasını rica ediyorum.

6. Merhaba,

İsteğiniz oyun kurallarına aykırı bir şeydir. Tekrarının olmamasını rica ediyorum.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.