Bir yol gösterin lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UZAY_SOYTARISI-TR3 tarafından 3 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben oyunu 2-3 haftadır oynuyorum gemim goli 15 LF-3 - 3 Adet bo-2 alpha bitirdim beta kristallonda zeta son 20 parça 8 iris 3000-3500 arası vuruyorum -------Sorum şu LF-3 ve BO-2 kalkanlarımı nasıl fulleyeceğim ben tıkandım kaldım kutu topluyorum 2-3 saatte 2-3 k uri ancak oluyor cubi gidiyorum 60-70 uri geliyor(hiç bi işe yaramaz) 1-3 1-4 de önüme gelen tüm yaratıkları kesiyorum yine kasılmıyor skylab desek 2 haftada 20 m ancak oluyor 2 haftada 1 kalkan alıcaksam aşırı zaman kaybı tüm yolları denedim bulamadım ilgilenen arkadaşlar tavsiye verirse mutlu olurum artık bi yerlere gelmem gerekiyor

2. MrGhostt

MrGhostt User

Kapıalrı bitiriken şeref tasarımı ve güçlendiricisiyle girin son bölüme şerefi 1 milyona getirin . Skylabı 13 14 lvllere geliştirin (vip yoksa ideal varsa 18 19 lvl ) Sarı taşı 1000e satarsınız şeref 1 milyon olunca . Günce en az 3 sevkiyat yapsanız 10milyon credi eder . Eğer ihalede lf3 yada bo2 25 milyonun altındaysa kastığınız uri ile skylabdan hızlı sevkiyat (10000 uriye almak yerine ) yapıp credi ile alırsanız itemleri kar edersiniz . hızlı uri kasmak için pvp kutu toplaycaksınız sinek yada vegayla . Hızlı kredi için ise x-6 kris . Saatte 20 kris kesseniz 2000 uri 10 milyon kredi eder . Sıkılmadan 3 saat yapın 30 milyon credi 6000 uri .

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyunu 2-3 haftadır oynuyorsunuz ve 15 lf3 ünüz var.2 Alpha yapıp Beta kapısında da Kristallonlara gelmişsiniz.8 tanede irisiniz var.Öncelikle tebrik etmek lazım sizi.

Kalkanlarınızı ve LF3 lerinizi çoğaltın.Gelen urıdıum ile argelerinizi 21 e göre ayarlayın.Geminizi lenov yaparak eski haritalarda daha çabuk kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. orda yanlıs yazmisim modum alpha 1 kez bitirdim beta kristallonda patladım bidaha girmedim :) şu sorum olacaktı ben sürekli 1-3 1-4 de mordon - saimon keserek 16 BO-2 VE 31 LF 3 tamamlanır mı ? yoksa sürekli kristallon kesmek mi ? hesabımdan bir fotoğraf r[​IMG]

Son düzenlenen: 4 Ocak 2015
  5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Diğer ekipmanlarınızı 2-3 haftada nasıl tamamladınız.Eğer bu kadar ekipmanlarınızı bu kadar kısa zamanda tamamladı iseniz,Bundan sonraki ekipmanları aha kolay kazanabilirsiniz.Eski haritalarda daha kısa sürede kasılabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. modum forumda yeni başladımda konu nasıl açılır bana resimli anlatım yapabilirmisin

7. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Bu Konu size yardımcı olacaktır.

Iyi Forumlar

8. tmm saol modum ba burda sag üste ydiyo onu ulsamadım tam oara nerde [​IMG]

9. modum sağ üst köşede sizin gösterdiğiniz gibi bir şey yok açıklamalı yaparmısınız lütfen

10. Merhaba ,

Hangi bölüme konu açmaya çalışıyorsunuz ? Bazı bölümlere üyelerin konu açması yasaktır.

İyi forumlar.

11. fulcanelli

fulcanelli User

irisleri o kadar kısa sürede tamamladığını düşünmüyorum açıkçası çünkü resimde bilgisayarın tarihi 04.01.2015 abd ye göre düşünsek bile 4. ayın 1 i olur ki 4 ay önce ve 8 irisin var :) bilgisayarın tarihi yanlışsa bilemem.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.