Bir Yoldan Gidiyoruz Başı Belli Sonu Belli Değil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ĐØĐGЄ√İPЄЯ tarafından 1 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese merhabalar efendim 2 ay önce adminlere baya bir ağır ithamlarda bulunmuştum , Şehit askerlerimiz adından oyun için prim yapıyorsunuz diye baya bir sövmüştüm bu konuda ama hakikatende yapmıyorlarmış o bağış dekontunu gördüm ve çok utandım Allah sizden razı olsun.

Gel gelelim o arkadaşların arkadaşları , dostları , sevdikleri var onlarında başı saolsun. Elbet acımız büyük fakat günümüzü kurtarmak için uğraşıyoruz artık.

Allah Türkiye Cumhuriyetine güç , kuvvet , akıl ve fikir versin. Bunları söylemememin sebebi ise her verilen şehit bu ülkenin aleyhinedir bunu neden mi diyorum ? Çünkü sonuçta bu ülkeyi kalkındıracak olan bu vatanın insanıdır.

Fakat gel gelelim bizim insanımızın zihniyetine açıkçası çekememezlikle bir yol almaktalar ve bu çok tehlikeli bir tutumdur efendim. TR3'de bu gün Türk insanının %60 aptaldır dedim aziz nessine hak verdim ve bazı kişiler beni Türk düşmanı ilan etti peki neden bunu söyledim ?

Çünkü bunu dememin sebebi ise şu durumumuz belli çok hatamız var fakat hatamızı göremiyoruz görsekde düzeltemiyoruz. Her gün bir şehit veriliyor fakat olan sadece canlara oluyor. Bu vatanı tutacak meşalesine su dökülüyor yolunu aydınlatacak ışıklar söndürülüyor. Bu çok korkunç bir şeydir bizim bu gaflet uykusundan uyanmamız gerekir toplumca efendim.

Biz vatanımızı ayakta tutamazsak biz nereye gideriz ? Bizim bu vatanımız , insanımız köreldikçe olmadıkça nereye gidebiliriz ? Kapitalist sistemin kölesi olmaktan öteye gidemeyiz. Benim bunu yazma amacım sadece ve sadece insanları düşünmeye davet etmektir.

Esenlikle kalınız efendim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.