bir zamanlar darkobrit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 33_ŦцЯкKoмαηdoSµ_33 tarafından 14 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaslar adminler oyuna 2008 de basladim birakdim geldim birakdim geldim simdi 8 haftadir besleme yapip cikiyorum gunluk giris felan diye girmiyorum her neyse yeni isden geldim oynadigim diger oyunda kimse yokdu dark giris yaptim oynadigim server tr1 8 haftadir oyun donmasi hala devam ediyor neden kimse ilgilenmiyor ben guclendirici almisdim suan bosa gidiyor kim karislayacak bunlarin hesabini yetmedi yetmemis inanin sizlere bizler giib oyuncu lazim degil bot kulanan oyunculara deger veriyorsunuz bunu cozduk benim kaybim olmaz sizin olur ben uri cekmem para cebimde kalir suan uri ceken varmi onuda merak ediyorum cunku oyunda kimse yok 8 haftadir siralama degisen birsey yok oyun gercekden kapalacakmi herkezin dedigi gibi suan durum ona gidiyor gecenlerde kupan vermisiniz kupunu kulandim rsb gelmedi mail attim 48 saati gecdi cevap yok
    dedim ya devam edin boyle kimse kalmasin sevap islemis olursunuz

2. İstanbul

İstanbul User

Sanırım gerekli düzenlemeler için server birleşimi bekleniyor. İlettik rapor sunduk vs bunların geçiştirme olduğunun herkes farkında ama serverlar birleştikten sonra oyunla çok ilgileneceklerine eminim. Çünkü bunu darkorbitin son çırpınışı olarak görüyorum

3. _texas21_

_texas21_ User

Ne raporu hep ayak :D bottan banlama yapamazlar ama bir bakmışsın pushingden ban atmıslar :D banlama yetkimiz yok dedikleri halde merkez yapıyormuş hehe bizde yedik oyuncu yok demiyorlarda eskiden 330k uriduma 4 iris alıp lf3 bo2ler fullenirdi şimdi o paketi 20 defa çekmelisinki fullenip cephane yapabilesin aç gözlü bunlar kalnlar sen ben ali veli bir kaç ihtiyar birde sıralamada emek verenler vs vs.

4. Mcqeen

Mcqeen User

Oyun donması cidden çok can sıkıcı bir durum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.