Bir Zamanlar DarkOrbit..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -35ksk35-ASL tarafından 15 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2008 de başladım bu oyuna tr2 serverında buldum kendimi.Kendimi bildim bileli de MMO daydım..Şimdi eşim olan Buse Özkan alıştırmıştı bana bu oyunu ilk girdiğimde görseli kullanıcı paneli pek büyüleyici gelmemişti bana sanki biraz basit gibiydi ama online oyunlar içinde en basit görsel öğeleri içermesi yarı/yazıtabanlı yarı/3D olması sanki beni biraz daha çekti.

Velhasıl kelam bu oyunu şimdi çok genç arkadaşlarım oynuyor.Bir çok server,ülke,şehirden binlerce kullanıcı etkinlikler düzenliyor,takım konuşması programlarıyla sabahlara kadar dostluğunu pekiştiriyorlar beraber oyun oynuyorlar.

6 Senedir birfiil olmasa da oynadığım bu oyunda daha yüzünü bile görmediğim ama sesini duyduğumda mutlu olduğum,keyif aldığım birçok abim,ablam,kardeşim ve dostum oldu bu oyunda.

Eskiden baskınlar düzenlerdik haritalara tüm mmo birleşir basardık eic'i 300-500 gemi ;)

Ona keza eic-vru yu,vru mmo yu derken bazen oyunda flash player hızı o kadar düşerdi ki kimse birbirini göremezdi..

arge-skylab-güçlendirici-pet-ema-diroit düzeni.. nerde o zamanlarda..Kendi ayarında adamı kesmek istiyorsan 2 dakika sürerdi gemisini yok etmen :)

Alışverişlerde kör ihale usulüydü; yani teklif ver kısmında eski teklif gözükmezdi şansına nekadar bastılarsa aldın veya alamadın sana kalmıştı.tabi cabası da geçemezsen credits de yanar gider :)

Oyuncuların isimlerinin üstlerinde şimdilerde olduğundan az daha farklı ünvan sistemi vardı.Ünvanı taşıyan oyuncu gemisini kesersen o ünvan 8 saat-12 saat gibi sürelerde senin isminin üzerinde gözükürdü..Süper bir mücadeleydi ünvanı korumak..

Benden eski ve oyunun ilk zamanlarını bilen abilerim dostlarım da ;"Bir zamanlar darkorbit" başlığında,sürekli kendini yenileyen bu oyunun ilk zamanlarda nasıl olduğunu yeni arkadaşlarımızın ilgisine sunabilmek,gözlerinde canlandırabilmesini sağlamak için bu başlıkta anı,dipnot,düzeltme,resim v.b. oyun materyallerini paylaşır ve sunarlarsa çok mutlu olurum..

Yiğit ÖZKAN (35ksk35)' dan sevgilerle...

TheDarkMen_2 ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  2. Sen oynuyon mu hala ustam

3. Supreme

Supreme User

Eski oyun gerçektende güzeldi.

O turuncu goliath'ı almak için adanadan mersine gitmiştim anca orda satıyorlardı :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.