Biraz Sorum Var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve meraklıkişi tarafından 7 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese merhaba. Sizlere birkaç sorum var. İlki 10 lf3 2 bo2 kalkanım var. Global Avrupa serverında oynuyorum. Nasıl bir gelişme taktiği izlemeliyim? MMO şirketindenim. İlk ne satın alayım? Hangi haritada gelişimime devam edebilirim? İkinci olarak Global Avrupa serverinde oynayan varsa pala hangi şirkette hiç bakmadım ve palada kesen çok mu? Üçüncü ve son olarak geçmişte oynarken pala toplamaya gittim çok canavar oluyor onları kesmekten pala toplayamıyorum. Siz nasıl topluyorsunuz ?
    NOT: Son olarak 15 lf3 15bo2 yapıp pet ve kamikaze 3 almayı düşünüyorum. Sizce bunu yapmalımıyım? Yapmalıysam kamikaze 3 ile hangi haritada kasılır?

Son düzenlenen: 7 Kasım 2015
  2. WolfWar

WolfWar User

Leonov ile eski haritalarda kasıl. Lf3 ve bo2 sayını arttır. Sonra iris sayını arttır. Sonra arge ye başla. Pala şuan senin için biraz erken olabilir.

3. Peki dediklerini yaptıktan sonra Global Avrupada plada ne oluyor? EİC mi MMO mu VRU mu orda hakim? Birde şu pala toplarken canavardan nasıl kaçıcaz. Bu arada cevap için çok teşekkür ederim

WolfWar bunu beğendi.
  4. pet kamikaze alman bir işe yaramayabilir çünkü kamikaze için sürekli vip alman gerekir vip yokken peti keserlerse tamir etmek için uridium vermek zorundasın ilk başlarda sen pet al 8 level yap(8 level yapabilmen için 81-82 milyon tp kasman gerekir pet açıkken) o nedenle peti en hızlı görevlerle 8 level yaparsın
    neden 8 level yapman gerektiğini sorarsan petin 3.seviye modüllerini alabilmen için 8 level olması şart
    diyelim ki pet aldın peti 8 level yaparsan hammadde toplayıcı seviye 3'ü alabilirsin
    bu da tüm hammaddeleri toplayabilir demektir palladium da dahil hem sen hem petin palladium toplayabilirsin ayrıca hızlı bir gemi kullan palladium toplayacaksan ya vega ya da spearhead al onunla topla sıkılabilirsin ama galaxy gate enerjileriyle kapıları açınca eskisine oranla daha hızlı geliştiğini farkedeceksin
    bir öneri daha; eğer palladium topluyorsan sana ilk tavsiyem zeta yapman sürekli zetaya bas ve yap
    çünkü zeta hem havoc verme ihtimali var hem de en önemlisi 50 dosya veriyor
    her zeta bitirdiğinde 50 dosya alırsan argelerini çok rahat arttırırsın
    ama öncelikle pet al 8 level yap hammadde toplama modülü al
    sonra da gemi değiş hızlı bir gemi ve palladium klanı buldun mu iyi kasılabilirsin
    önerimlerim çok kısa oldu gibi:D

5. Çok teşekkür ederim. Tek sıkıntım şu pala toplarken uzaylılardan kaçmak oluyor onu nasıl halledebilirim?

6. Cevaplarınız için teşekkür ederim son olarak bana yardım edebilecek bir klan varmı ? :)

7. oyun nikini yaz ben globalde oynuyorum boş olursam yardım ederim bugün

8. Global Avrupa 1 MMO hakim oyuna kardeşim. Hatta Efsane olan TerrorTheLegend inde Global Avrupa 1 ki hesabının şirketi MMO :).

9. Nickim PuRePhoenix

10. bende global avrupa 1 şirketinde oynuyorum global avrupa 1 serverine mmo şirketi palanın %50 si mmoda %40 ı eicde %10 nuda vru da...

11. hmm güzelmiş oyundaki nickiniz nedir isterseniz birlikte kasılalım ?

12. ben eic şirketindeyim bu sıralar paladiumda takılıyorum istersen nickini ver arkadaş olarak ekliyim palada yanımda durursun karışmaz kimse

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.