biraz uridium var, ne yapayım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -KARTAL2000- tarafından 4 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 150 bin kadarcık uridium'um var. acaba ne yapsam?

6 lf4,
    full lf3, hız, bo2
    8 iris-1apis
    pet vs.
    güve,
    26 arge(kutuya yönelik),
    aegis-citadel-spearhead(hepsinin elite'ı mevcut),
    zeta 106/111(yakında açarım),

şimdi ben bu uridium ile ne yapayım? aklımda burgu var ama biriktirip cerrah(şayet mağazaya gelirse) alabiilirim.

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Bu konu oyun tarzınıza göre değişir.

Burgu uçuş düzeni almanız mantıklı olur.

Ama petinizde 3 level kamikaze yok ise alın.

Uridiumunuzun birazını zeta kapısını açmak için kullanabilirsiniz.

Arge yapabilirsiniz.

Zeus günü gaminet sandığı açarak zeus parçası veya lf4 çıkarabilirsiniz.

İyi forumlar

-KARTAL2000- bunu beğendi.
  3. klonaskeri

klonaskeri User

Kalın sıkmıyorsan arge dizilimini kalına göre ayarlasan iyi olur.Bu şekilde cubikon rahat kesersin

4. dostum hazır kapılarda x2 ödül varken zeta ya gir uyku sorunun yoksa sabaha karşı yap kapıları. eğer droid düzenleri alıcaksan dükkana indirim geldiği zaman al bide %25 lik indirimde sen al vip varsa etti sana %30 bide dükkan indirimi olunca ne yaptı %60 indirim. al sana darkorbitin 40. yılı :D

5. kalın sıkıyorum hocam, teşekkür ederim :)

zeta'yı bitirdim(havoc verdi). 300 bin gibi bir meblağa ulaştım. indirim ile de burgu satın aldım. kalanıyla da hezarfen'in temel gemisini satın aldım. şu an 50 bin kalmış durumda. sanırım günüm güzel geçiyor.

6. bide şu x3 gelsede benimde güzel geçse cerrahıma kavuşsam :D zaman geçmiyor

7. Aynen :D

8. az kaldı biraz daha dayan :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.