biraz yardım lazım:)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fbrecep123 tarafından 2 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fbrecep123

fbrecep123 User

leonov aldım tıcaretten onunla x3 kasılıyorum bayagı karlı bır ıs gibi diroıtlerı 5den 6ua 1saatte felan gelıstırdım sıkılmadan 5gorevde yaptım ha bırde leonovdayken rutbem28.900dan 21.477ye dustu golı alırsam 28.900a yukselırmı?

2. Merhaba ,

Gemi türü puanı yüksek olan bir gemi olduğunda hesaplama farklı olacak ve artacaktır.

İyi forumlar.

fbrecep123 bunu beğendi.
  3. fbrecep123

fbrecep123 User

artıcagını bılıyorumda eskısıne gerı donucekmı eskı golı oldugumdakı rutbeye? bılgınız varsa soylersenız sevınırım.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Goliath aldığınızda rütbeniz eski seviyeye dönecektir.

İyi forumlar.

5. cengizcc

cengizcc User

hangi serverdesin

6. fbrecep123

fbrecep123 User

tr3deyım
    90gg açtım alphayı tamamladım
    26lf3 3iris 3-4 bo2 ile girsem kapıyı yapabılırmıyım

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bu özelliklerle bu kapıyı yapmanız sizi zorluyacaktır.Büyük yaratıklarda ve özellikle protegitlerde elit kalkanların rolü büyüktür.Tamamlayıpta girmenizde fatda var diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

8. fbrecep123

fbrecep123 User

aklıma takıldı pet alsam suan yararı olurmu? 14lvlım aksam saat 8de 225.000urı cekıcegım 3ırıs 14 lf3 almayı dusunuyorum 1ırıs yerıne pet alsam mantıklı olurmu bıde kamıkazeyle kapı yapmak ıcın mantıklı olabılır.Peti lvl atlatmak cok mu zor 8 e kadar benım nerdeyse tüm x3 x4 görevleri bitti.

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Pet size her zaman lazım olan bir yardımcı.8 levele çıkarmak için yaratık keserken ve kapı yaparken özelliklede kapı ödüllerini alacağınız zaman açık olması çabuk level atlamasını sağlar.

İyi forumlar.

10. fbrecep123

fbrecep123 User

yanı alıyımmı yoksa bıraz lf3 ırıs felan mı alıyım daha sonra urıyı kasarım zaten.

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

26 LF3 ünüz var.Bence LF3 değilde Bo2 kalkan alın ve pet alın.Yavaş yavaş gemisinizi elit malzemelerle donatmaya başlayın.

İyi forumlar.

12. fbrecep123

fbrecep123 User

26 lf3 alınca olucak suan 13tane var.modum yanlıs anlamıssınız cektıgım parayla 14lf3 alıcagım 225.000 urıden kalıyor 80bın onada 3ırıs alıcam gerısını credıyle mı dızıyım yoksa pet 13lf3 2ırıs mı alıyım?

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Yanlış anşalıcak bir konu yok.siz öyle yazmışsınız.Yukarıda yazdıklarınızına bakınca; alınca olacak diye yazmıyor.

Bu durumda lf 3 lerinizi tamamlamanız daha mantıklı görünüyor.

İyi forumlar.

14. fbrecep123

fbrecep123 User

hmm ozur dılerım o zaman ben sorun etmısım sızıde yanlıs yaptırdık :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.