Biraz Yardım sjsjs

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Unspoken tarafından 31 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Unspoken

Unspoken User

beyler tr3 te oynuyorum 3 iris 4 flax goliath ım var 15 lf3 10lf2 var ortalama vuruş 2700-3500 arasında. 4 arge var kalkan ortalama 100binlerde 15lvlim en hızlı nerde uri kasabilirim dün 15bim uri kastm akşama kadar bunu artırabilirmiyim

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlayanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

3. Günde 15k uri bence şu seviyede gayet iyi,lf3lerinizin sayısını artırın.Biriken credi ile de iris alın.

4. Unspoken

Unspoken User

ama işte hergün aynı şeklde olöuyor mesela bugün hiç kasamadm hartada aşırı düşman var sjsj
    eğer 10lf2 yi lf3 e çevirirsem 500 damage gibi bi artış oluyo 100bin uridyumla 500 damage artışı iyi bi artış mı

5. Merhaba ,

Bu özelliklere göre en kısa zamanda Kristallin kesebilirsiniz gibi geldi bana ve eğer seri şekilde Kristallin kesebilirseniz yararı olacaktır. Yani bir tane Kristallon kesene kadar 10 tane Kristallin keserseniz daha iyi olur sanırım. :) Eğer arkadaş yada klan grubu varsa bir kaç kişi Cubikon imha edebilirsiniz.

Biriken kredilerle LF-3 , B0-2 , Hız ve İris gibi eksiklerini açık arttırmadan tamamlamaya çalışabilirsiniz. Biriken uridium'lar ile Arge , Uçuş Düzen yada ek hangar alabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.