Biraz Zor sorular soracam :) modlarımın ve oyunu bilenlerin bakmasını rica ederim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -onur5000- tarafından 16 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -onur5000-

-onur5000- User

Arkadaşlar size şimdi birkaç sorum olacak sorayım hemen :)

- Şimdi rakip size venom açtı siz ema attınız ardından başka bir venom yetenek açabilirmi yada bekleme süresi varmıdır ( venom var ancak hiç böyle birşey deneyemedim )

- Üst üste 2 venom tek rakibe yeteneğini açabilirmi ?

- Mesela zetadayız devonun insta kalkanı var ancak venomun hasarı dpye işliyo insta olmasına rağmen venomun hasarı işlermi ? ( lf4 için kappa epsilon yapıyorum pek deneme fırsatım olmuyor :( :)

- Sizde sentinel var biliyorsunuzki sentinel vuruşları %30 miss geçiyor peki adam aım-cpu kullanırsa sizin yeteneğiniz devre dışı kalırmı ? ( Sentinel -30 aım-cpu +50 = +20 ) ??

- Solace olmadığı için bilmiyorum solace grup üyelerine kendi canını vererekmi basıyor ?

Arkadaşlar ve modlarım sorularım bunlar şimdiden cevaplarınızı bekliyorum Keyifli Forumlar...

2. Tek bildiğim solace kendi canının yarısını grubun %25inin canını fulluyo
    sınavdan kaldım bune kazık

3. **CoLa**

**CoLa** User

Bu sorular cok kazik :D

4. bu sorular gerçek hayatta nerede karşımıza çıkacak :D

5. Bir venom un tekilliğini atlatırsın ama diğer venom içinde ema atmalısın.
    İnsta kalkana hiçbirşey etki etmez.
    aim cpu yu tam olarak bilmiyorum ama sentinel in kalkanını artırdığını biliyorum.
    Solace kendi canından eksiltrek can basmıyor.

6. Ancasin

Ancasin User

1. Rakibin venom açarsa sen ema atıp kurtulursan başka bir venomun bu durumla bir alakası olmadığı için rahatlıkla yetenek açabilir. Bekleme süresi her venomda 20 dakikadır.

2. Hiç denemedim.

3. İnsta kalkanı varsa yetenek açılır mı bilmiyorum ama açılsa bile işlemez.

4. Sentinelin yeteneğini cpu ile devre dışı bırakamazsın. He o cpu yu atınca işler mi miss mi geçer bunu atan olmadı bana hiç :D O yüzden bilemeyecem.

5. Solacem yok, bilgim yok.

7. bu tasarımların hiç biri olmadığı için bilgim yok :D

8. 1-Tek bir venom yetenek atar ve siz ema kullanırsanız,kullanmaya müteakip ema süresinin bitiminde yine venom saldırılarına karşı açık olursunuz ve yine yetenek atılabilirsiniz.Size yetenek kullanan venom değil,farklı bir venom tarafından.Çünkü yeteneğin en az 10 dk. bekleme süresi vardır-Tabi çift yetenek desteği varsa)

2-Size aynı anda 2 venom yetenek atarsa ikisinin hasarını birden alırsınız.Ema yaparsanız doğal olarak 2'si de devre dışı kalır

3-İnsta kalkanı olan devorer'e venom yeteneği işlemez.İnstası kalktıktan sonra atabilirsiniz

4-Sentinel kullanan bir oyuncu yeteneğini açar ve sizde AIM Cpu var olupta etkinleştirirseniz bu onun yeteneğini devre dışı bırakmaz.

5-Solace tasarımı olan bir oyuncuyla aynı grupta olursanız ve yeteneğini kullanırsa sizin de DP'nizin dolduğunu fark edersiniz.Bunun için sizi tutmasına bile gerek yoktur,yeteneğine basması yeterlidir.

9. 1-gemi eğer yeteneği kullanabiliyorsa atabilir
    2-evet
    3-hayır
    4-sentinel herşey dahil olarak %30 miss geçiriyor diye biliyorum
    5-hayır

10. 1. Açabilir EMA sonrası işaretlendikten sonra yeteneği soğumada olmayan herhangi bir venom sana yetenek atabilir.

2. Sınır yoktur.

3. Insta kalkan bütün hasarlara karşı koruma anlamına gelir, venom etkilemez.

4. Sentinel %30 miss geçirmez, Örn: 100 bin vuruş alıyorsunuz, kalkan emilimi 92/8, kalkana 92.000 vuruş okunur ancak sentinel yeteneği 92.000 i %30 azaltarak 60.000 civarına indirir yani düşmanın vuruşu iptal olur.

5. Solace kendisine %50, gruptaki dostlara %25 DP desteği sağlar, hayır kendi darbe puanından eksilme olmaz.

Beowulf[SG1] bunu beğendi.
  11. -onur5000-

-onur5000- User

Teşekkürler cevaplar için arkadaşlar konu kilitlenebilir modum

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu sahibinin isteği üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.