Birazda Gülelim (Darkorbit) :)

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve lordbastion tarafından 20 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. [​IMG]

Gördüğümden Beri Gülüyorum 5.90 Bide :D

2. Almayan bin pişman :p

ters-etkki ve lordbastion bunu beğendi.
  3. Buna böyle gülmek çok saçma. Elin gavurlarına o 2 liradırda kurdan ötürü bize pahalı gözüküyordur emin ol. Hadi şimdi hep beraber gülelim AHAHAHAHAHHAHAH

lordbastion bunu beğendi.
  4. 2 lira bile değil tahminimce 1 dolar/euro falan , gerçi 1tl olsa bile alınırmı bilmem.

5. Darkorbit o konuda cömert dümdüz direk kura vurmuyor azcık kırpıyor 2 dir 2

6. sevval09

sevval09 User

Hayır bide çok matah bir şeymiş gibi her kapıdan atladığımızda patladığımızda ekranın yarısını kaplayarak çıkıyor kapatmanın bir yoluda yok kafa atıcam bilgisayaranaz kaldı.

7. bos bos işler işte :D acaba alan varmıdır onu merak edıyorum belkı paradoks falan almıstır :D

8. YilmazBey

YilmazBey User

mantıklı bir açıklaması yok bu ürünün. Koydukları fiyat cabası zaten, gerçi 1 lira bile olsa alan çıkacağını sanmam ya neyse.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Aralık 2019
  9. Minerva

Minerva Guest

@Aery almış merak edip :D Sonrasında da 14.99 TL'ye 39 EIR ve 3 I-Oil var isterseniz. @.Paradoks. da ikinci teklifi beğendi :p

Konuya mesaj atan herkesin de düşündüğü gibi fiyat ve içerik olarak pek tercih edilemeyecek bir şey olmuş gerçekten. Geri bildirimlerinizi ileteceğiz.

İyi forumlar.

lordbastion ve ters-etkki bunu beğendi.
  10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

O kadar zengin değilim ben ya :D

lordbastion, ters-etkki ve Minerva bunu beğendi.