Birbirini Takip Eden Etkinlikler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve casparow156 tarafından 5 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. modum sırada ne etkinlik var??? yada bilen varsa söyleyebilirmi .

2. Merhaba,

Sıradaki Etkinlik Demaner Avı Etkinliğidir yakında forumdanda duyurusu yapılacaktır.

iyi forumlar.

3. zaten hep ayni ezberledik :D parazit korsan avi nufus .DD

4. 007.bont.

007.bont. User

peki korsan avı bi daha ne zaman çıkacak yahut biz bu yeni lf4 ileri bi daha ne zaman öyle rahat bi etkinlik gelecek fullemek için

5. modum şu zeta ve delta kapısnda yeni lf4 veren etkinlk ne zaman gelecek

6. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz etkinliğin gelip gelmeyeceğini veya ne zaman geleceği konusunda herhangi bir bilgi verilmedi. Gelecek etkinlikler için önceden forumda oyunculara duyuruluyor.

İyi oyunlar.

7. terror of vortex kapısı ne zaman geliçek adminim sırf bunun için seprom biriktiriyorum

8. ekim ayında çıkar diye düşünüyorum birde bahar ayının başında yılda 2 defa geliyor

9. lago_rosso

lago_rosso User

en güzel teror kapısı ve pet haftası etkinliğiydi.terör kapısı arkadaşın da dediği gibi yılda 2 kez çıkıyo galiba.ancak pet haftası etkinliği bildiğim kadarıyla bir sefer çıktı bi daha da çıkmadı.pet haftası etkinliğinde de oldukça uri kasılıyordu.mümkünse tekrar aynı etkinliği istiyoruz..etkinliğin tam adını bu muydu bilmiyorum ama açıklamak gerekirse,düşman pet ler haritalarda dolaşıyordu bizde kesiyorduk.değişik değişik petler vardı.p.e.t alpha,pet veteran,pet stalker,pet commender falan.

10. etkinlik yapmak istiyorsanız insanlara oil etkinligi düzenleyin bakın online sayısı ve süresi nasıl yükselicek

casparow156 bunu beğendi.
  11. eski istilaları özlemeyen varmı acaba? o eski istilalar nerde be.

casparow156 ve GÖÇEBE bunu beğendi.
  12. arkadaşlar bastırın oil etkinligi yapsınlar hiç iş bilmiyorsunuz gereksiz konularla ugraşıyorsunuz oyuncunun ne istedigi önemli modlar adminler özellikle tr dekiler ne gelirse amin diyor ugraşmıyor anlayın artık hiç bir öneriniz yeterli sayıya ulaşmadıgı için merkeze bildirilmiyor diger serverler kendileri belirliyor o etkinlikler den buraya geliyor diger serverlere girin bakın görüceksiniz açılan anketlere 1000 lerce kişi katılıyor burda 200 ü aşan dogru düzgün anket yok sesinizi duyurmanın yolunu bilirseniz oyunun gelecegi oil den geçiyor oil ilk çıktıgında tanıtımda insanlar anlayamadı scarp ta aynı vesayre çıkan her ürünü reklamında edinmek gerek bir anket açın ve oil isteyin etkinlik olarak ben açardım ama lafımı yemem bidaha anket açmıcam dedim

casparow156 ve takkeli29[GÜM] bunu beğendi.
  13. Mr.JaMeSs

Mr.JaMeSs User

sayın mod demaner avı etkınlıgı bılgılerı hala foruma dusmedı ne zaman dusecek ?

14. Okyanus

Okyanus Guest

Selamlar,

Mr.JaMeSs bu etkinlik hakkında henüz bilgi gelmedi.

Gelince buraya ekleme yapılıcaktır.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.