Birden Fazla Galaksi Kapısı İnşa Etme

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve $$__SiVaSLı__$$ tarafından 11 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar üst üste kapı açılabiliyor mu şuan açsam pazar gününü beklesem olur mu olursa da sınırı kaç bilen var mı

2. sdurgun

sdurgun User

aynı kapidan 2 tane acabılırsın bırı aktıf biri beklemede istedığin zaman kapiları yapbilirsin

3. Birini ana haritaya koyup diğerini de bekletebilirsiniz. Kapıdan son dalgaya gelip son dalgayı da pazar günü yapabilirsiniz.

4. ikiden fazla yapamazmıyız

5. Ana haritaya koyduğunuz kapıyı bitirip beklettiğiniz kapıyı ana haritaya koyduktan sonra tekrardan bir kapı yapabilirsiniz. Yani istediğiniz kadar kapı yapabilirsiniz ama aynı anda 2 kapıdan fazla yapamazsınız.

Themis. bunu beğendi.
  6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Üyelerimize verdikleri cevaplardan ötürü teşekkür ediyorum. Üyelerimizinde dediği gibi aynı anda 2 kapıyı kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gerek husus şu yanlız. Mesala siz 1 adet zeta kapısını açtınız, ikinci kapıyı yapmak için 1. açtığınız kapıyı atlamaya hazır hale gitrdiğinizi düşünelim. İkinci zetayıda açtığınızda eğerki onuda ana haritaya atmaya çalışırsanız ilk açtığınız kapı yanar. Bu yüzden 2. kapınızı haritaya yerleştirmemeniz gerekmekte, bu şekilde 2 kapıyı atlamaya hazır hale getirebilirsiniz. Ayrıca her hangi bir kapı yapma sınırı yoktur. Dilediğiniz kapıyı dilediğiniz kadar bitirebilirsiniz. Ayrıca şuan inşa ettiğiniz kapılarınızı pazar günü yapmanızda bir sakınca yoktur. Genelde zaten öyle yapılır :)

Şu konuyu da incelemenizi öneriyorum: SSS:Galaksi Gate Dönüştürücü

Konu başlığınızı düzenleyip konunuzu daha uygun bir bölüme taşıdım.

Sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Şubat 2020
    Minerva bunu beğendi.